Superliga Srbije

Duljaj o Ksanderu Severini: Odbio je Herenven, Partizanu će moći mnogo da pomogne

komentari (0)

Izvor: Za TV Arena sport iz Slovenije - Uroš Samardžić

12.07.2023 16:00
Duljaj o Ksanderu Severini: Odbio je Herenven, Partizanu će moći mnogo da pomogne MN Press

Od dolaska Nemanje Nikolića i Frenka Kanutea, a prošlo je 10 dana, Partizan čeka na novo pojačanje. Spekulisalo se u medijima ko bi mogao da stigne u Humsku, a u danu za nama postalo je jasno da će crno-beli dres obući Holanđanin Ksander Severina

Iako paraf još nije stavljen na ugovor, šef struke Partizana, Igor Duljaj ističe da uvek više voli da govori kada sa igračem priča uživo i posle potpisivanja saradnje, ali uverava da je posao gotov.

Donedavni fudbaler Den Haga ima 22 godine i u Partizanu bi trebalo da pokrije poziciju desnog krila, međutim, Duljaj smatra da Ksander Severina može da odigra i u sredini. 

"Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta, da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu".

ako je igrač imao ponudu i Herenvena, Duljaj poručuje da je, i u odnosu na svoje vaspitanje i kulturu, ostao dosledan obećanju koje je dao Partizanu i naposletku se zahvalio Herenvenu. 

Kako će crno-beli u petak odigrati poslednju pripremnu utakmicu tokom perioda rada u Sloveniji, a reč je o duelu protiv Šturma u Gracu, Holanđanin bi trebalo da se timu pridruži naredne sedmice. 

"Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd", zaključuje Igor Duljaj.