Superliga Srbije

PARI Premijer kup na Areni: Zvezda protiv Fenerbahčea za potvrdu kvaliteta i 50.000 evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.07.2023 10:05
PARI Premijer kup na Areni: Zvezda protiv Fenerbahčea za potvrdu kvaliteta i 50.000 evra FK Crvena zvezda

Crvena zvezda privodi kraju pripreme u Rusiji, danas će odigrati svoj poslednji meč na PARI Premijer kupu u Sank Peterburgu protiv turskog Fenerbahčea (18.30, TV Arena Premium 1). Pozitivan rezultat, pobeda ili remi donose i prvo mesto, kao i ček od 50.000 evra.

Posle pobeda nad Zenitom (2:1) i Nefčijem (4:0), trener Barak Bahar će u duelu sa turskim velikanom, koji je samo remizirao sa Fenerbahčeom, a tek ga očekuje susret protiv Nefčija, moći još jednom da sagleda kvalitet dosadašnjeg rada koji je najavio vesele tonove u Ljutice Bogdana.

Sastav ne bi trebalo da se menja u odnosu na prethodni, Bahar je na osnovu priprema i načina na koji želi da igra formirao tim i on deluje jako dobro za sada. Žan Filip Kraso je dobio jedan udarac i mogao bi da ispadne iz startne postave iz predostrožnosti, a u ofanzivnoj liniji sa Olanjinkom i Bukarijem zameniće ga Mijatović, a možda se Bahar odluči i za nekog od ofanzivnih veznih igrača Kangve, Kange ili Šljivića. 

Presing, duel igra, agresivnost, dirketan fudbal na kome insistira Barak Bahar su na ispitu protiv veoma kvalitetnog satsava vicešampiona Turske. Očekivana startna postava Crvene zvezde protiv Fenerbahčea: Glazer - Eraković, Mijailović, Dragović - Nedeljković, Stamenić, Ivanić, Mitrović - Bukari, Kraso (Mijatović), Olajinka.