Superliga Srbije

Zvezdina druga provera u Rusiji na TV Arena sport: Srpski šampion protiv Nefčija nastavlja brušenje forme za Ligu šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.07.2023 11:21
Zvezdina druga provera u Rusiji na TV Arena sport: Srpski šampion protiv Nefčija nastavlja brušenje forme za Ligu šampiona FK Crvena zvezda

Utakicom protiv Nefčija (18.30, TV Arena 1 Premium) fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju učešće na Premijer kupu u Sankt Peterburgu.

Srpski šampion je u prvoj uatkmici na ovom eminentnom međunaorodnom turniru slavio protiv Zenita, a ovo će biti novi značajan test za igrače crveno-belih pred nastupajuću sezonu kojoj igraju u grupnoj fazi Lige šampiona.

 

 

Vremenski uslovi u ovom delu Rusije su veoma povoljni, imajući u vidu da se u vreme odigravanja utakmice očekuje prijatnih 20 stepeni, mada postoje i minimalne šanse da dođe do padavina.

Crvenoj zvezdi će ovo biti četvrti kontrolni meč tokom pripremnog perioda, a pre njega su ostvarili trijumf protiv selekcije Užica (3:1), zatim je rezultatom 2:0 savladan Borac iz Banjaluke, a pre nekoliko dan i Zenit u prvom kolu tunrira u Sank Peterburgu.

Inače, Zvezdin današnji rival je poražen od domaćeg tima 1:3 u svom prvom meču na Premiejr kupu i sigurno će imati želju da se protiv crveno-belih prikaže u mnogo boljem svetlu.