Superliga Srbije

Iz Debrecina u Bačku Topolu: TSC nastavlja da gradi tim, stiglo sedmo pojačanje - Bence Šoš

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.07.2023 17:33
Iz Debrecina u Bačku Topolu: TSC nastavlja da gradi tim, stiglo sedmo pojačanje - Bence Šoš FK TSC

Fudbalski klub TSC marljivo radi tokom letnje pijace, u Bačku Topolu stiglo je i sedmo pojačanje, a nakon što je paraf danas stavio Aleksandar Ćirković, dres Superligaša zadužio je i Bence Šoš.

U pitanju je najnovije pojačanje iz Mađarske, odnosno iz Debrecina. Igra na poziciji krilnog napadača, ima 29 godina i tokom protkle sezone odigrao je 28 utakmica za mađarski klub. Čelnici TSC-a imali su prilike da bolje upoznaju tokom zimskih priprema, kada je u dresu Derbrecina postigao gol upravo protiv svog budućeg kluba (1:1). Nakon toga Šoš je pomno praćen u Bačkoj Topoli, da bi se danas stekli i poslednji uslovi za dogovor nove saradnje.
 

 

 

TSC je do sada doveo Miloša Pantovića (Voždovac), Petra Stanića (Crvena zvezda), Jovana Vlalukina (RFS), Nikolu Simića (Vojvodina), Lazara Micića (Loznica), Aleksandra Ćirkovića (Krila Sovjetov), otkupila je Nikolu Kuveljića (Visla), a čeka se dolazak Uroša Milovanovića (Spoting Hihon).

Klub su napustili Petar Ratkov (Salcburg), Stefan Vukić (Vojvodina), Nenad Filipović (Čukarički), Slobodan Stanojlović (Napresak), Nemanja Krsmanović (Teplice), Abdul Fuseini i Jug Stanojev.