Superliga Srbije

Trener Zvezde Bahar za TV Arena sport: Sve sam zadovoljniji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2023 20:09
Trener Zvezde Bahar za TV Arena sport: Sve sam zadovoljniji TV Arena sport/ Screenshot

Crvena zvezda je stavila tačku na prvi deo priprema. Radilo se u jakom tempu, odigrane su dve pripremne utakmice, pre tri dana pobeđena je selekcija grada Užica 3:1, danas je protivnik bio mnogo kvalitetniji, ali su crveno-beli sigurnom igrom pobedi i Borac iz Banjaluke 2:0 (1:0).

Trener Barak Bahar je zadovoljan dosadašnjim radom.

"Radili smo dobro, intenzivno. Sa ekipom sam 10 dana, igrači su pokazali dobar odnos. Nije bilo loše za drugu utakmicu", istakao je Bahar za TV Arena sport.

Crveno-beli su protiv Borca prikazali mnogo kvalitetniju partiju nego pre tri dana. Time se složio i trener.

"Danas je bilo manje problema u igri, imali smo kontrolu, tražili smo put ka golu kroz igru. Bitno je da smo bili organizovani, bez grešaka. Iz meča u meč bićemo sve bolji".

Navijači aktuelnog šampiona Srbije ostavili su utisak na Izraelca.

"Ne znam odakle su se sve stvorili ovde, došli su preko planina, ali mogu samo da zamislim kakvu će nam podršku davati tokom sezone, u prvenstvu i Ligi šampiona. Impresivni su", zaključio je Bahar.

Trener Borca Vinko Marinović, drugi put je bio protiv svog bivšeg kluba.

"Što se nas tiče, bili smo dobri u prvom poluvremenu, primili smo gol iz greške. U defanzivi smo dobro radili, imali smo nekoliko dorbih pokušaja u ofanzivi, ali Zvezda je to prekidala. U defanzivi smo bili jako pouzdani, Zvezda je iz tri-četiri šanse dala dva gola, a na nam je da radimo na ofanzivi", rekao je Marinović.