Superliga Srbije

Aleksandar Filipović za TV Arena sport: Savo traži igru sa loptom, Stanoje insistira na direktnom fudbalu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2024 20:11
Aleksandar Filipović, defanzivac Partizana MN Press
Aleksandar Filipović, defanzivac Partizana

Od dolaska Sava Miloševića na mesto trenera fudbaleri Partizana ne znaju za poraz. Nanizali su tri pobede (četiri u nizu), a poslednji trijumf ostvarili su protiv Čukaričkog u subotu. 

Iako nisu briljirali u prvom poluvremenu, crno-beli su uspeli da naprave prekoret, a za to je verovatno najzaslužnija publika, koja je ispunila stadion u Humskoj do poslednjeg mesta. 

Defanzivac Partizana Aleksandar Filipović gostujući večeras na TV Arena sport, otkrio je i kakva je trenutno atmosfera u taboru vrno-belih, ali i koja je glavna razlika u radu sa doskorašnjim trenerom Aleksandrom Stanojevićem u odnosu na saradnju sa aktuelnim šefom struke Savom Miloševićem.

''Mogu da kažem da su to dva različita trenera. Aleksandar Stanojević insistira na intenzitetu, direktnom fudbalu i tako je bilo na svakom treningu. Kod Sava Miloševića se treninzi rade sa manje intenziteta. Uglavnom je sve igra sa loptom, da se ekipa što više uigra, da se ispoštuju njegovi principi koje želi da primeni na svakoj utakmici'', otkrio je Filipović.