Superliga Srbije

Želim da ostavim trag na Marakani: Veljko Milosavljević srećan u Crvenoj zvezdi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2024 21:27
Mladi centralni bek Veljko Milosavljević MN Press
Mladi centralni bek Veljko Milosavljević

Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Milosavljević, ispunio je dečački san zaigravši u prvom timu Beograđana. Visoki štoper prethodne sezone postao je treći najmlađi debitant u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana na meču protiv Trajala, dok je u aktuelnoj takmičarskog godini zaigrao u Superligi protiv Radničkog iz Niša i subotičkog Spartaka.

"Kada sam odigrao meč protiv Trajala prethodne sezone definitivno da sam ispunio sve ono o čemu sam maštao, a to je da nakon niza godina koje sam proveo u Omladinskoj školi dobijem priliku u seniorskoj konkurenciji. Biti treći najmlađi debitant u toliko dugoj istoriji kluba nije mala stvar, ali to me nije ponelo. Nastavio sam vredno da radim", rekao je Milosavljević.
 

FK Crvena zvezda

 

 

Mladi štoper, koji se rodio 2007. godine učestvovao je u dve ubedljive pobede crveno-belih, a na momka iz Požareca najveći trag ostavili su, naravno, navijači...

"Na meču protiv Radničkog iz Niša igrao sam na Marakani. To je bio neverovatan osećaj, teren, ambijent i sve što donosi naš stadion. Navijači su ostavili najjači utisak na mene. Igrati pred njima je nešto drugačije i zaista posebno. Kada znate da je neko uvek uz vas nemate strah i tremu, iako sam svestan činjenice da sam mlad i da igram na veoma odgovornoj poziciji. Isto je bilo i u Subotici, njihova pesma davala nam je snagu i motiv da ostvarimo ubedljivu pobedu. Želim da ostavim trag u klubu u kojem sam ponikao tako da ću dati sve od sebe da napredujem što je više moguće i da budem od pomoći saigračima u klubu", jasan je bio mladi centralni bek.