Superliga Srbije

Dugo smo čekali pune tribine, Savo verovao u preokret: Aleksandar Fiipović sumira pobedu nad Čukaričkim

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2024 11:30
Aleksandar Filipović, fudbaler Partizana, MN Press
Aleksandar Filipović, fudbaler Partizana,

Fudbaleri Partizana dočekali su da, posle dugo vremena, igraju pred odlično popunjenim tribinama stadiona u Humskoj 1, na šta su se navijačima zahvalili pobedom nad Čukaričkim, u derbiju 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. 

Strelac drugog od tri gola, Aleksandar Filipović, oduševljan je masovnim povratkom "grobara" na domaće mečeve, kao reakcijom na jedva čekan odlazak štetočinske uprave pod komandom dvojca Milorad Vučelić - Miloš Vazura. 

"Ovo smo svi dugo čekali! Neverovatan je osećaj igrati pred punim tribinama i svi oni su nam dali dodatnu motivaciju i pomoć, posebno u drugom poluvremenu kada smo gubili i kada smo na krilima njihove energije uspeli da ostvarimo pobedu. Mislim da smo zaslužili da pobedimo i ovom prilikom bih čestitao svima - saigračima, stručnom štabu, ali i navijačima na izuzetnoj podršci", rekao je defanzivac crno-belih za klupski sajt. 

 

Desni bek crno-belih je naglasio da je i da je verovanje trenera Sava Miloševića poguralo ekipu u drugom delu susreta, nakon što su vrlo loše odradili i izgubili prvo poluvreme od odličnih "brđana". 

"On je verovao u nas, verovao je da ćemo preokrenuti. Rekao je da se smirimo, da ne gubimo glavu, da ćemo sigurno dati gol i okrenuti utakmicu u našu korist. Od prvog minuta je verovao u sve nas. Nakon utakmice nam je rekao isto to. Momci su pokazali karakter drugi put u nekoliko dana, preokrenuli rezultat i svima od srca čestitam".

Vremena za uživanje nema, jer Partizan već u sredu igra prvi meč ovosezonskog Kupa Srbije, protiv Mladosti GAT. 

"Vezali smo četvrtu pobedu, koja nama mnogo znači, ako pogledamo sam početak prvenstva. U Kupu je jedna utakmica, neugodan protivnik, ali znamo da moramo što pre da se oporavimo, pobedimo i prođemo dalje", zaključio je Filipović u intervjuu posle meča kom je prisustvovao i legendarni kapiten Saša Ilić, koji je prošle noći govorio za sajt TV Arena sport. 

 

Standings provided by Sofascore