Superliga Srbije

Miloš Kruščić nije više trener Spartaka: Zvezdina "petarda" oterala stratega Subotičana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2024 10:47
Miloš Kruščić, fudbalski trener, nije više šef struke Spartaka MN Press
Miloš Kruščić, fudbalski trener, nije više šef struke Spartaka

Fudbaleri Spartaka ni u ranijim godinama nisu znali sa Crvenom zvezdom, šta više često su pune mreže napuštali megdane sa crveno-belima, pa opet je sinoćna "petarda" šampiona isprovocirala smenu trenera Miloša Kruščića

Uprava subotičkog kluba nezadovljna rezultatima pod komandom ovog 48-godišnjaka odlučila je da mu se zahvali na saradnji, nadajući se da će uobičajena šok terapija, u ovakvim okolnostima, u narednom periodu pomeriti "golubove" iz donjeg dela tabele Mozzart Bet Superlige Srbije. 

"Nakon sinoćne utakmice i sastanka rukovodstva kluba sa trenerom Milošem Kruščićem dogovoren je sporazumni raskid saradnje. Ovom prilikom želimo da mu se zahvalimo na svemu što je učinio za naš klub i da mu poželimo sve najbolje u daljoj karijeri", stoji u današnjem saopštenju Spartaka.

Kruščić je vodio Spartak od aprila ove godine, ali tokom prethodnih 13 kola SLS sa svojim timom uspeo je da osvoji svega devet bodova. Zbog toga je bilo pitanje trenutka kada će bivši trener Metalca, Zemuna, Ujpešta i CSKA iz Sofije biti ispraćen sa severa Vojvodine.