Superliga Srbije

Pre samo nedelju dana država spasila Partizan, dosta sa uvredama sa tribina: Branko Radujko ne razume "grobare"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2024 19:00
Branko Radujko, generalni sekretar FSS, ne prihvata vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića MN Press
Branko Radujko, generalni sekretar FSS, ne prihvata vređanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Pobedi Partizana protiv Čukaričkog prisustvovali su mnogi viđeni fudbalski funkcioneri, a jedan od njih bio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Branko Radujko. 

Prvi operativac FSS otišao je zadovoljan viđenim na terenu, ali mu se nisu svideli pojedini povici navijača crno-belih. Jer su bili upereni protiv predsednika države Aleksandra Vučića

"Očekivao sam dobru, fudbalsku, gospodsku atmosferu na stadionu jer svi ovih dana šaljemo poruku saradnje i stabilizacije u srpskom fudbalu. Nažalost, sa dela tribine smo opet čuli uzvike kojima nije mesto na fudbalskim terenima, uvrede na račun predsednika države koja nikada ranije nije ovoliko ulagala u fudbal i u sport generalno", izjavio Branko Radujko. 

On je danas sa delegacijom FSS prisustvovao prvoj utakmici crno-belih nakon smene rukovodstva u Humskoj i povratka navijača na južnu tribinu, nakon dugog bojkota "grobara". 

"Pre samo nedelju dana država je spasila Partizan, kada je bio pred negativnim monitoringom UEFA. Očekujem da će novo rukovodstvo kluba uspeti u nameri da rešava nagomilane probleme, a Fudbalski savez će, zasigurno, vrednim i profesionalnim radom dati sve od sebe da na najbolji način uzvrati državi, kao i UEFA i FIFA koji ovoliko podrżavaju srpskih fudbal", rekao je Radujko.