Superliga Srbije

Milošević slavi timski karakter i publiku, Stanić žali zbog kikseva: Treneri Partizana i Čukaričkog za TV Arena sport

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2024 18:00
savo Milošević, trenerr Partizana, ponosan na pobedu protiv Čukaričkog MN Press
savo Milošević, trenerr Partizana, ponosan na pobedu protiv Čukaričkog

Partizan je večeras produžio rezultatsku seriju u Mozzart Bet Superligi Srbije četvrtom pobedom pod komandom Sava Miloševića, pa je povratnik na trenersku klupu crno-belih imao razloga za širok osmeh posle dobijenog gradskog derbija sa Čukaričkim, pred skoro 20.000 ljudi na trtibihnama - 3:1 (0:1).

Pogotovo što su bodovi osvojeni nakon izgubljenog prvog poluvremena u Humskoj 1. Samo nekoliko dana posle velikih promena u upravi i masovnog povratka navijača na domaće utakmice.  

"Sigurno je dosta pomogla publika, navijači su svakako faktor uspeha, ali čestitam mojim navijačima na pokazanom karakteru. Odigrali su bolje nego u Novom Pazaru, iako smo se opet vraćali iz minusa. Bravo i čestitke za to", prvi je raport Miloševića, u kameru i mikrofon TV Arena sport. 

 

 

Njegov kolega, Goran Stanić, naravno ne može biti srećan zbog ishoda, pogotovo što je ovo četvrti meč njegovog tima bez pobede. I to posle vrlo dobrog izdanja u prvih 45 minuta na teškom gostovanju. 

"Publika je nosila Partizan, ali ne mogu biti nezadovoljan našom igrom. Pogotovo u prvom poluvremenu, nemam šta da im zamerim. Žao mi je samo zbog dva kiksa i dva primljena gola. Pokušali smo da promenimo stvari izmenama, zaigrali smo sa dva špica, ali je rival kaznio naše veće otvaranje", rekao je iskusni stručnjak za našu televiziju.