Superliga Srbije

Dug prema menadžerima i agencijama 4,5 miliona evra: Rasim Ljajić otkrio deo strukture duga FK Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2024 14:23
Rasim Ljajić, član privremene uprave FK Partizan MN Press
Rasim Ljajić, član privremene uprave FK Partizan

Početkom nedelje Fudbalski klub Partizan konačno su napustili predsednik Milorad Vučelić i generalni firektor Miloš Vazura, ali je iza njih ostala ogromna šteta, o čemu su već pričali glavnokomandujući privremene uprave, Rasim Ljajić, kao i njegovi bliski saradnici, zaduženi za sportski sektor, Predrag Mijatović i Danko Lazović. 

Prema njihovim rečima, jedan od najveći balasta katastrofalne zaostavštine pomenutog dvojca jeste dug od 60.000.000 evra. Sada je Ljajić otkrio koliko bi od tog novca iz potraživanja trebalo da završi na računima posrednika u prodaji igrača. 

 

https://www.tvarenasport.com/tv-scheme

 

"Bilo je i promašaja sa dovođenjem igrača. Sada imamo neke koji primaju po 50-60.000 evra, a ne da nisu prevaga nego su rezerve ili nisu u sastavu. Imamo i dugovanja prema agencijama i menadžerima od 4,5 miliona evra", rekao je Ljajić za "Dnevni avaz", još jednom se osvrnuvši na prejake ugovore pojedinaca bez potrebne fudbalske klase. 

Na dan kada se privremeno rukovodstvo oprostilo i od Ivice Kralja, ukinuvši funkciju zamenika sportskog direktora, takože smenjenog Ivice Ilieva, a ekipa i stručni štab Sava Miloševića pripremaju za današnji derbi s Čukaričkim (15.55, TV Arena 1 Premijum), kom bi trebalo da prisustvuje više od 15.000 ljudi.