Superliga Srbije

Fudbaleri Radničkog posetili pozorište: Sada pozivaju glumce da dođu na njihov meč protiv Mladosti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2024 09:23
Fudbaleri Radničkog u poseti Narodnom pozorištu u NIšu FK Radnički Niš
Fudbaleri Radničkog u poseti Narodnom pozorištu u NIšu

Prvotimci Fudbalskog kluba Radnički, predvođeni stručnim štabom, posetili su u sredu uveče Narodno pozorište u Nišu, gde su odgledali predstavu "Vrana u paunovom perju", po romanu Vladimira Vučkovića, pisca iz Niša.

Pored svakodnevnih treninga, priprema za meč 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Mladosti, mali predah fudbaleri kluba sa "Čaira" potražili su u niškom pozorištu. Dobra atmosfera u svlačionici, na terenu, van njega, ključ je uspeha, a znaju to i prvotimci Radničkog pa se rado druže i van stadiona.

Kolektivna poseta dodatno je podigla raspoloženje u ekipi pred okršaj protiv Mladosti, a tim trenera Nikole Drinčića bio je oduševljen nakon predstave.

Poseta Radničkog eminentnoj kultunonoj ustanovi kakvo je Narodno pozorište još jedan je dokaz dobre saradnje ove dve institucije koja ztraje više od dve decenije.

"Fudbalski klub Radnički kao sportska i Narodno pozorište kao kulturna ustanova brend su grada Niša, tako je na ovaj način poslata još jedna lepa slika o najlepšem gradu na Nišavi. Niški klub se nada da će se predstavnici Narodnog pozorišta, već u nedelju, ali i na svakoj drugoj utakmici naći na tribinama i pružiti podršku igračima", poručili su iz Radničkog.