Superliga Srbije

Ljajić o Partizanu: Tu smo da izgradimo jedan bolji i uspešniji klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.10.2024 12:59
Rasim Ljajić sa Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem MN Press
Rasim Ljajić sa Predragom Mijatovićem i Dankom Lazovićem

Rasim Ljajić se u ponedeljak i zvanično uhvatio u koštac sa definitivno najvećom krizom u istoriji FK Partizan. Klub je prezadužen, trofeja nema, a nema ni navijača na utakmicama.

Nova uprava, koju predvodi dugogodišnji političar rešavanje teške situacije započeće već od danas, ali ne obećava brz izlazak iz krize, već će raditi po sistemu "korak po korak".

"Najmanje jednom nedeljno će se ovaj Privremeni organ sastajati i razmatrati sve probleme koji postoje u funkcionisanju kluba.Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo jedan bolji i uspešniji Partizan. Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion. Očekujemo ih u velikom broju protiv Čukaričkog. I to će biti poruka za sve druge navijače Partizana", rekao je Ljajić na konferenciji za medije.

Ljajić je potom zahvalio Predragu Mijatoviću i Danku Lazoviću, koji su prihvatili da budu članovi Privremenog organa Partizana.

"Njihov angažman vredi više od bilo kakvog novca i pomoći. Nisu morali da se uhvate ovog posla, da izlaze iz zone komfora, zato zahvalnost svih partizanovaca", naveo je Ljajić, koji je proteklih dana vodio razgovore sa navijačima kako bi čuo i njihovo mišljenje.

"Pričao sam desetak dana sa navijačima, hteo sam da čujem njihovu viđenje situacije. Rekli su da će se vratiti na stadion kada se promeni uprava. Bili su skeptični. Video sam jutros saopštenje, ta odluka je razumna, u korist Partizana i treba da je slede svi simpatizeri Partizana", podvukao je Rasim Ljajić.

Fudbaleri Partizana će u subotu na svom terenu dočekati Čukarički u meču 13. kola Superlige Srbije.