Superliga Srbije

Izborna Skupština FK Partizan posle kraja sezone: Rezultati, pa novi delegati

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2024 16:30
Rasim Ljajić, prvi čovek privremene uprave FK Partizan MN Press
Rasim Ljajić, prvi čovek privremene uprave FK Partizan

Rasim Ljajić nije doveden da se kratko zadrži u Partizanu ni samo prođe kroz Humsku 1, a sada je poznato i do kada će trajati privremena uprava kluba iz Humske, izglasana na današnjoj vanrednoj Skupštini crno-belih.

Plan je da dok ekipa bije bitke na terenu, oročeni naslednik Milorada Vučelića i njegovi saradnici u pozadini rade na formiranju rukovodstva u punom kapacitetu, za spas. 

"Čekaćemo da se završi prvenstvo kako bi organizovali skupštinu. Ima mnogo posla do same Skupštine", saopštio je Ljajić, pa najavio kada očekuje da javnost, mediji i navijači "sude"novoj garnituri.

"Naše prvo prolazno vreme će biti za nekoliko meseci, jer ni Koperild ne može ništa da uradi za dva meseca. Predložićemo mere, a za šest meseci će biti izabrana nova skupština i statut. Napravićemo sponzorski pul od 100 ljudi. Sve to radimo da bi prodisali. U svakom segmentu mora da se vidi napredak".

On sam ne bi, kaže, voleo da se o čelnicima kluba ni sada ni ubuduće više priča nego o treneru i igračima. 

"Želim da sarađujemo na otvoren i korektan način. Kad se više bude govorilo o igračima i struci to je dobar znak, ali nije dobro ako smo mi iz uprave u centru pažnje. Kad to budemo rešili, došli smo na zelenu granu".

Stalo mu je i da preduzete i, pogotovo, planirane promene kadrova budu prihvaćene od strane, predugo i s razlogom nezadovoljnih "grobara". 

"Cilj je da svaki navijač shvati da je ovo novi početak Partizana. To ćemo moći da uradimo ako svi budu uključeni u promene. Važan akcenat je reforma omladinske škole…", poručio je Ljajić.