Superliga Srbije

Krokira se novi Partizan: Mijatović i Lazović na funkcijama?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2024 20:05
Predrag Mijatović, legendarni napadač Partizana MN Press
Predrag Mijatović, legendarni napadač Partizana

Pred nama je skupština Partizana na kojoj će konačno doći do promena u upravi kluba. Već neko vreme je praktično zagarantovan odlazak predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, a očekuje se da u fotelju prvopoemenutog makar privremeno zasedne Rasim Ljajić. 

Pored njega, postoje mnoga imena u priči o crno-belom rukovodstvu. Danas su isplivala dva za koja se spekuliše da bi mogla imati krucijalne pozicije unutar strukture kluba. Naime, radi se o legendarnom napadaču Predragu Mijatoviću, kao i još jednom prvotimcu iz navale "parnog valjka" Danku Lazoviću. 

MN Press

Danko Lazović u dresu Partizana 2014. godine

Prema navodima domaćih medija, prvom je "namenjeno" mesto potpredsednika za sportska pitanja - funkcija koju bi popularni Peđa obavljao iz inostranstva (svog doma u Madridu), skenirajući potencijalna pojačanja. Što se Lazovića tiče, njemu se "smeška" uloga Miloša Vazure, tj. generalnog direktora kluba. Uz našeg bivšeg reprezentativca, u priči za gendir. mesto je i Marko Vjetrović - nekadašnji portparol crno-belih i dugogodišnji čovek za vezu sa UEFA.

Uz dva pomenuta, očekuje se da svoje mesto u Partizanu zauzmu i već dobro poznata lica -Ivan Obradović, Antonio Rukavina i Ljubomir Fejsa, dok se kao potencijalni povratnik takođe bojažljivo spominje Zoran Bata Mirković. U svakom slučaju, u pitanju su sve poznata imena, ali ovi "novi" ljudi bi već od sutrašnje skupštine mogli započeti izgradnju novog Partizana.