Superliga Srbije

Ilić plemenit igrač, Katai ima još šta da pruži: Vladan Milojević ishvalio potpisnike poslednje Zvezdine goleade

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.10.2024 18:05
Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, oduševljen Kataijem i Ilićem MN Press
Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, oduševljen Kataijem i Ilićem

Fudbaleri Crvene zvezde, čitaj trostruki strelac Luka Ilić i dvostruki egzekutor Aleksandar Katai, ubedljivo i lako su danas savladali Radnički iz Niša (5:1), pa je treneru Vladanu Milojeviću ostalo samo da ih ishvali za ono što su uradili na putu ka 11. pobedi u tekućoj Mozzart Bet Superligi Srbije.

"Zanimljiva i sadržajna utakmica, s dosta golova. Odmorili smo dosta reprezentativaca, posle napornog puta... Idemo dalje, razmišljamo već o sledećim obavezama i mečevima", rekao je trofejni strateg srpskog prvaka, čiji tim već 22. utorka igra s Monakom novo kolo prve faze Lige šampiona. 

Dva pomenuta aktera goleade su se posebno izdvojila, Katai jer je pretekao Milana Bojovića na listi najefikasnijih ligaških igrača u istoriji domaćeg prvenstva. I izjednačio se s Darkom Pančevom na sedmom mestu u klupskim analima, po efikasnosti.

 

 

"Čestitao bih od srca Saletu, on je veliki profesionalac i mnogo znači Zvezdi. Ali, nije tu kraj, ima on još šta da pruži", ishvalio je Milojević iskusnog vezistu, koji je sa klupe za rezerve ušao u istoriju. 

Vreme mladog Lukića tek dolazi, a stručnjak iz Aranđelovca srećan je što ga ima u svom sastavu. 

"On je jedan plemenit i pravi igrač, naše dete. Apsolutno je zaslužio ono što mu se događa", jasan je Milojević. 

Nikola Drinčić, trener niškog tima, nije imao šta puno da kaže posle teškog poraza na stadionu "Rajko Mitić", kojim su gosti završili seriju od nekoliko utakmica bez kiksa. 

"Kao prvo čestitao bih ekipi Crvene zvezde. Što se nas tiče videli smo gde smo i šta smo u ovom trenutku, nastavićemo da radimo, teško je pričati posle ovakvog rezultata", izjavio je bivši fudbaler Partizana.