Superliga Srbije

Ozvaničena saradnja Trajkovića i Mladosti, Useni vodi Lučance protiv IMT-a

komentari (0)

Autor: Mira Milanović

18.10.2024 12:36
Nikola Trajković, novi trener Mladosti MN Press
Nikola Trajković, novi trener Mladosti

Mladost iz Lučana ima novog trenera. Nikola Trajković dogovorio je uslove sa upravom kluba i od danas je i zvanično šef struke kluba iz Dragačeva. 

Posle odlaska Nenada Lalatovića, sportski direktor Nenad Milovanović, imao je dovoljno vremena da pronađe adekvatnu zamenu za pomenutog trenera, koji je sa Lučanicima na sedam utakmica imao skor od šest pobeda i samo jednim porazom.

MN Press

Nenad Milovanović

 

Reprezentativnu pauzu rukovodstvo Mladosti iskoristilo je da razgovara sa potencijalnim kandidatima, a izbor je pao na Nikolu Trajkovića, koji je u dva navrata boravio u Radničkom iz Niša, potom i u Novom Pazaru. 

Pre toga pomenuti trener radio je u Norveškoj, gde je i "pekao" znat. Juče je Trajković doputovao iz inostranstva i odmah se uputio u Lučane, gde je utanačio detalje oko preuzimanja tima sa predsednikom Đorđevićem i sportskim direktorom Milovanovićem. 

Ipak, neće odmah Trajković na klupu Lučanaca. Ovog vikenda protiv IMT-a, sa klupe će Mladost voditi Nermin Useni, dok će novi trener zvanično stupiti na dužnost u ponedeljak. Prva utakmica će mu biti protiv bivšeg kluba Radničkog iz Niša 26. oktobra.