Superliga Srbije

Potrebni su nam: Đorđe Jovanović priziva povratak navijača Partizana i ostanak Natha

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2024 15:42
Đorđe Jovanović, fudbaler Partizana, nada se povratku navijača na mečeve crno-belih MN Press
Đorđe Jovanović, fudbaler Partizana, nada se povratku navijača na mečeve crno-belih

Fudbaleri Partizana već neko vreme nemaju skoro nikakvu podršku sa Juga svog stadiona u Humskoj, jer najorganizovaniji navijači ne žele da se vrate na "svoja mesta" dok ne ode kompletna sadašnja uprava, pošto u njenom (ne)radu vide uzrok takmičarskog i finansijskog sunovrata kluba, ali napadač Đorđe Jovanović nada se promeni na bolje. 

Jer, uvek je lakše i lepše kada je ispunjena pomenuta tribina, a onda i ostale, nego kada zvrji skoro prazna. 

"Bio sam veoma tužan kada je protiv Lugana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope bilo 2-3 hiljade ljudi. Mislim da se to nikada nije desilo, setimo se uvek je u kvalifikacijama bilo po 15-20 hiljada navijača. Nadamo se da će navijači vratiti, počevši od juga pa onda i na ostalim tribinama Partizanovog stadiona. Domaćim igračima koji znaju šta je Partizan posebno znači kada je na tribinama 10-15 hiljada ljudi, velika je razlika nego kada je 400-500 gledalaca", rekao je Jovanović za Partizanov podkast.

Na istom mestu, povratnik u završnicu akcija jednog od dva najtrofejnija srpska kluba, izrazio je divljenje na račun Bibarsa Natha. Izrazivši nadu da će era izraelskog veziste na Topčiderskom brdu potrajati još neko vreme. 

"Natho nijedan trening nije propustio, radi i trči u top 5 igrača u ekipi. Primer za sve nas mlađe kako bi trebalo da radimo i da se ponašamo. U većini golova mi je asistirao i većinu šansi mi je on kreirao. Kada pogledam snimak posle utakmice se čudim i ne mogu da verujem gde je uspeo da provuče loptu i kakvu je ideju imao da prosledi pas", dodao je Jovanović.

Fudbaleri Partizana će naredni meč u Mozzart Bet Superligi Srbije odigrati 21. oktobra u gostima protiv Novog Pazara. I pokušati da se makar malo smanje bodovnu distancu u odnosu na večitog rivala i branioca titule Crvenu zvezdu.

Standings provided by Sofascore