Superliga Srbije

Jovan Damjanović, trener TSC-a: Meč će sigurno biti zahtevan, ali ...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2024 12:20
Jovan Damjanović, trener TSC-a MN Press
Jovan Damjanović, trener TSC-a

Fudbaleri TSC-a dočekuju sutra od 19 časova na domaćem terenu Radnički 1923. Jovan Damjanović, trener TSC-a, posle reprezentativne pauze, ističe da je njegov tim spreman da nastavi pobednički niz.

 

 

"Pored reprezentativaca, koje čekamo da se vrate u klub, imamo i dva povređena i tri rovita igrača, ali generalno smo dobro radili prethodne nedelje, imali smo dobar blok treninga i se spremamo za važnu utakmicu pred nama", rekao je Damjanović.

Radnički 1923 je ove godine predstavljao srpski fudbal u Evropi, ali nije imao sreće jer je ispao u ranoj fazi. Usledila je zatim manja kriza Kragujevčan, međutim sada su na pravom putu.

 "Meč će sigurno biti zahtevan, ali će nam istovremeno biti dobra priprema za evropsku utakmicu koja je pred nama. Očekujem intenzivan meč, oni imaju svoj prepoznatljiv stil i biće izazovno i interesantno. Naravno, verujem da ćemo mi biti na nivou i da ćemo doći do željenog rezultata".

Dodao je trener TSC-a. Damjanović je konstatovao da Radnički igra ofanzivno.

"Biće ovo otvorena utakmica za razliku od one protiv Tekstilca koji je defanzivniji, ali mi možemo da se prilagodimo na sve i spremni smo da im odgovorimo. Bitno je da nametnemo našu igru, povedemo utakmicu u tom smeru, a to je ključno za pobedu", naveo je Damjanović.