Superliga Srbije

Milojević bez poraza protiv Nišlija, želi i sutra da nastavi niz

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.10.2024 11:00
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde MN Press
Vladan Milojević, trener Crvene zvezde

Šef stručnog štaba Crvene zvezde - Vladan Milojević će 10. jubilarni put predvoditi beogradske crveno-bele protiv Radničkog iz Niša u petak od 16.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" u 12. kolu Superlige Srbije.

Iskusni trener je kao šef struke predvodio Zvezdu do sada devet puta protiv Nišlija, a ima i odličan učinak. Milojević je ostvario čak osam trijumfa uz jedan remi, uz fenomenalnu gol razliku 23:3. Dalja statistika iznosi podatak da su crveno-beli pod njegovom komandom postizali čak 2.5 gola po utakmici.

 

 

Prvi put je protiv Radničkog, Milojević zabeležio pobedu od 3:0 na stadionu “Rajko Mitić”, kada je mrežu rivala dva puta zatresao Slavoljub Srnić, a jednom Aleksandar Pešić. Na pomenutom meču iskusni strateg je i debitovao kao trener Crvene zvezde u Superligi Srbije. Iste takmičarske godine 2017/18, Milojević je na “Čairu” ostvario najubedljiviju pobedu protiv Nišlija (0:4).

U drugom mandatu, Zvezda je sa Milojevićem pobedila Radnički u gostima sa 2:0 u sezoni 2023/24. Kada je reč o mečevima na Marakani, crveno-beli su pod vođstvom sadašnjeg trenera savladali Radnički iz Niša četiri puta, uz gol razliku 10:0. 

Inače, iz Crvene zvezde poručuju da svi koji dođu na utakmicu protiv Radničkog iz Niša će imati priliku da posle meča obezbede pojedinačne ulaznice za duel u Ligi šampiona protiv Barselone.