Superliga Srbije

Crvena zvezda i niški Radnički "jedan na jedan" 18. oktobra: Pomeranje zbog Monaka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.10.2024 16:18
Fudbaleri Crvene zvezde, meč s Radničkim (N) igraju 18. oktobra MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde, meč s Radničkim (N) igraju 18. oktobra

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Radnički iz Niša 18. oktobra (16. 00, TV Arena 1 Premium), a ne dan kasnije kako predviđa kasnije utvrđeni raspored mečeva 12. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.  

Dva kluba su se usaglasila, a odgovarajući takmičarski organi SLS aminovali njihog dogovor, pa će tako crveno-beli imati nešto više vremena za oporavak pred treći nastup u tekućoj Ligi šampiona. 

Naime, osvajač sedam poslednjih prvenstava i aktuleni vlasnik trofeja Kupa Srbije već 22. oktobra gostuje u Monaku, gde će protiv istoumenog francuskog tima probati da ostvari prvu pobedu u eliti. 

 

 

U prva dva kola LŠ ekipa Vladana Milojevića doživela je isto toliko poraza, prvo je na svom stadionu "Rajko Mitić" izgubila od Benfike, da bi posle toga ostala praznih šaka i na terenu italijanskog Intera, dok je vodeći tim Lige 1 pobedio Barselonu i remizirao s Dinamom (ZG).

Što se tiče domaće lige, Crvene zvezda je tu neprikosnovena, jer branilac titule ima samo jedan remi i devet pobeda. Duel s Nišlijama biće treći takav meč na radni dan, jer su u istim okolnostima odigrani i susreti sa Čukaričkim i Železničarom iz Pančeva. 

 

Standings provided by Sofascore