Superliga Srbije

Počinje treći mandat Nenada Lalatovića u Vojvodini! Pao potis na dve godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.10.2024 12:06
Nenad Lalatović sa rukovodstvom Vojvodine FK Vojvodina
Nenad Lalatović sa rukovodstvom Vojvodine

Nenad Lalatović, zvanično je treći put preuzeo Vojvodinu. Novosađani su dugo tragali za pravim rešenjem, a onda su odlučili da angažuju trenera koji im je pre četiri godine doneo trofej u Kupu Srbije.

Pokazao je Nenad Lalatović, kako se radi u Lučanima. Sa ekipom Mladosti na sedam utakmica zabeležio je šest pobeda i jedan poraz, dovoljno da Zbiljić i uprava novosadskog superligaša, ponovo pozove upomoć poznatog trenera. 

Nakon jučerašnjeg sastanka UO na kom je doneta odluka o imenovanju Lalatovića za novog šefa stručnog štaba, on je danas i zvanično potpisao ugovor na dve godine i na klupi Vojvodine debitovaće po treći put na meču protiv Jedinstva posle oktobarske reprezentativne pauze.

Inače, u prošlom Lalatovićevom mandatu Vojvodna je 2020. osvojili trofej u Kupu Srbije. Takođe, sadašnji sportski direktor Marko Jovanović i Nenad Lalatović imali su već jednu uspešnu saradnju, pošto su predvodili niški Radnički do istorijskog drugog mesta u Superligi Srbije.

Za kraj tu je i važan podatak da je Lalatović trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine, a nadaju se Dragoljub Zbiljić i njegovi saradnici da će im doneti iskusni trener još jedan trofej.