Superliga Srbije

Milojević: Vukliš nestvarno branio, zadovoljan sam izdanjem ekipe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.10.2024 21:11
Vladan Milojević je ostvario novi trijumf MN Press
Vladan Milojević je ostvario novi trijumf

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je napravio osam izmena u odnosu na meč protiv Intera, odmorio neke premorne igrače, ali oni koji su izašli na teren stadiona Lagator ostvarili su pobedu nad IMT-om od 3:1, a koja je mogla biti i mnogo ubedljivija. Na pauzu ide sa osmom trijumfom u nizu u Mozzart bet Superligi.

Trener crveno-belih je objasnio izbor startne postave.

"Danas smo odigrali dosta dobru utakmicu. Imamo širok roster i mnogo igrača koji su preumorni, na ivici snage i pred povredmaa. Imali smo ubitačan ritam a većina će sada ići da igraju za nacionalne selekcije. Dali smo šansu igračima koje imam i oni su ispunili su očekivanja", istakao je Milojević za TV Arena sport.

Primljen gol ga je malo podsetio na Milano, a golman IMT-a impresionirao.

"Golman Vukliš je bio bez dileme igrač utakmice, nestvarno je šta je branio. Primili smo gol, neshvatljiv, ali prestaće i to jednog dana. Idemo da se odmorimo, pa nastavljamo dalje", zaključio je trener gostiju.

Mogao je igrom i otporom da bude zadovoljan i Milan Stojanovski, trener "traktorista".

"Imali smo šestoricu mladih igrača, parirali Zvezdi koliko smo mogli i na kraju je presudio kvalitet. Bilo je lepo gledati naše mlade igrače kako se nose, kako igraju, imamo lepo perspektivu", istakao je trener IMT-a.