Superliga Srbije

Timi Maks Elšnik: Želimo pobedom protiv IMT-a da odemo na pauzu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.10.2024 18:05
Timi Maks Elšnik MN Press
Timi Maks Elšnik

Posle ubedljivog poraza u Ligi šampiona od Intera u Milanu (0:4), fudbaleri Crvene zvezde se vraćaju obavezama u domaćem šampionatu. Aktuelni prvak Srbije igra u Loznici protiv IMT-a od 19.00 časova (TV Arena 1 Premium) . 

Nisu do sada imali crveno-beli problema sa "traktoristima", ali nije ni IMT nikome do sada bio "topovska hrana". Timi Maks Elšnik, nada se da će Zvezda zalečiti evropske rane u Loznici.

"Želimo da sa dobrim rezultatom protiv IMT-a odemo zadovoljni na reprezentativnu pauzu. Ušli smo u ritam toga da igramo utakmice dva puta nedeljno, ali to je umor koji nam prija. Utakmice Lige šampiona su visokog intenziteta, ali Superliga Srbije je takođe kvalitetno takmičenje. Nikog nije lako pobediti i zato nam je potrebna podrška navijača da bi u nedelju ostvarili pozitivan rezultat. Nadam se da će doći u što većem broju u Loznicu.", rekao je Timi Maks Elšnik.

Svi navijači Zvezde mogu u subotu od 11 do 17 časova na blagajni “Marakane” da kupe ulaznice za ovaj susret. Cena je 700 dinara.