Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Radnički i OFK Beograd na "Čairu" posle devet godina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.10.2024 10:01
Stadion "Čair" MN Press
Stadion "Čair"

Prošlo je gotovo devet godina od kada su Radnički i OFK Beograd poslednji put ukrstili koplja na stadionu "čair", a ovog petka će se od 17.00 časova (TV Arena 3 Premium) sastati u okviru 11. kola Mozzart Bet Superlige.

Oba tima ovaj susret dočekuju u dobrom raspoloženju, nakon odličnih igara i rezultata u uvodnim mečevima elitnog ranga srpskog fudbala, zbog čega ljubitelji fudbala sa pravom i danas očekuju zanimljiv i sadržajan meč.

"Ništa nije slučajno, svaki trening radimo maksimalno i ako je to neka sreća neka tako i bude. Smatram da smo sve ovo zaslužili. Proradila je neka hemija, verujemo u ono što radimo, svi igrači znaju da je velika razlika kad si pretposlednji na tabeli, kad se boriš za opstanak i kad si u gornjem domu, plej-of zoni, gde treba ponovo da igraš sa Zvezdom, Partizanom, sa ostalim velikim ekipama, da izmeriš sebe i to je suština svega. Stalno im govorim: treniraš tako da možeš svakog da prođeš i tako da niko ne može da te prođe i onda je sve jednostavno. Spremili smo dobro utakmicu, svi smo zdravi, orni, jedva čekamo da počne meč", poručuje pred ovaj meč trener domaćeg tima, Nikola Drinčić.

Mozzart Bet Suoelriga, 11. kolo

PETAK

Radnički Niš – OFK Beograd 17.30 (A3P)

SUBOTA

Radniči1923 – Čukarički 14.00 (A3P)
Železničar – Mladost 16.00 (AS10)
Partizan – Tekstilac 18.30 (A1P)

NEDELJA

Napredak – Novi Pazar 14.00 (A3P)
IMT – Crvena zvezda 19.00  (A1P)
Spartak – Vojvodina 19.00 (AS4)
TSC – Jedinstvo 21.00 (AS4)

 

Standings provided by Sofascore