Superliga Srbije

Iz Olimpijakosa u Radnički 1923: Tselios novo pojačanje Kragujevčana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.10.2024 11:55
Anastasios Tselios, novi igrač Radničkog FK Radnički 1923
Anastasios Tselios, novi igrač Radničkog

Iako je letnji prelazni rok u Srbiji zvanično završen 13. septembra, domaćim klubovima ostavljena je mogućnost da i po isteku transfer perioda mogu da angažuju slobodne igrače. Upravo su tu mogućnost iskoristili u Radničkom iz Kragujevca, koji su angažovali nekadašnju veliku nadu grčkog Olimpijakosa Anastasiosa Tseliosa (21).

 

 

Mladi Grk, koji pokriva nekoliko pozicija u ofanzivnom delu veznog reda, ponikao je u solunskom PAOK-u, gde je važio za jednog od najvećih talenata u svojoj generaciji. Uprkos odličnim igrama za mladi tim Olimpijakosa u Ligi šampiona za igrače do 19 godina, gde je na 29 odigranih utakmica postigao 10 golova, talentovani ofanzivac za pet godina koliko je proveo u klubu iz Pireja nije dobio priliku da debituje za prvi tim.

Nakon što mu je ovoga leta istekao ugovor sa Olimpijaakosom, odlučio je da fudbalsku afirmaciju potraži u Superligi Srbiji i to u dresu kragujevačkog kluba.

"Jako sam srećan što sam ovde i što mi je pružena mogućnost da igram za ovaj klub. Daću sve od sebe kako bih pomogao ekipi u ostvarenju zacrtanih ciljeva" kratko je rekao mladi Grk, koji je potpisao ugovor n tri godine.