Superliga Srbije

Nemanja Krtolica, trener Vojvodine: Novi Pazar zavisi od Ljajića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.10.2024 18:35
Nemanja Krtolica FK Vojvodina
Nemanja Krtolica

Nemaju vremena za odmor fudbaleri Vojvodine, već sutra ih očekuje duel sa Novim Pazarom. Nemanja Krtolica, trener ekipe iz Novog Sada, apostrofirao je da njegov tim mora da povede računa posebno o Ademu Ljajiću.

Za meč protiv Pazara, pod znakom pitanja je Jusuf Bamidele, koji je izašao iz igre pošto je dao gol Radničkom.

 

 

"Bamidele je pod velikim znakom pitanja, imaće još jednu terapiju i onda ćemo znati kakva je situacija", rekao je Nemanja Krtolica.

Trener Vojvodine potom je detaljnije analizirao trenutnu situaciju u ekipi.

"Ovo nije tim koji je počeo sezonu. Nama je prošle godine bonus bio kapiten ekipe i ne možemo samo pritisnuti taster i sve poboljšati. Pritisak koji smo imali sa Ivanovićem i Vukanovićem i Zukićem iza, sada evidentno nije kao što je bio i to moramo da popravimo na svakom treningu i na utakmici. Njegoš Petrović je prvi put zamenjen i trčao je da preda trku i da izađe, to je dokaz da vlada jedinstvo i prava atmosfera i nemam nikakvu sumnju u požrtvovanost igrača. Da li je dobra situacija na tabeli, slažem se da nije, ali mi četiri utakmice nismo izgubili, imamo osam od 12 bodova na poslednje četiri utakmice. I dalje nismo zadovoljni i hoćemo još da napredujemo. Klub i navijači moraju da imaju strpljenje, nemam nikakvu dilemu da mogu da odem ako stvari ne idu kako treba. Ja sam vojnik kluba 24 sata".

Očekuje još jednu tešku utakmicu protiv Novog Pazara, posebno zbog Adema Ljajića.

"Prošle godine smo izgubili u Novom Pazaru. Imaju jednog sjajnog pojedinca oko kog se sve vrti. On nije igrač malih karakteristika, već baš velikih i može da okrene utakmicu jednim potezom. Naravno, ima tu još igrača i Novi Pazar ima širok roster. Novi Pazar zavisi od toga kako će igrati Adem Ljajić", zaključio je Krtolica.