srb
• najnovije
Superliga Srbije

(UŽIVO, VIDEO) Mladost - Partizan (1:3): Evrogol Kovača u Lučanima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.09.2024 18:11
Fudbaleri Partizana MN Press
Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Mladosti od 17.00 časova u sklopu 10. kola MozzartBet Superlige, a utakmicu iz Lučana možete pratiti u direktnom prenosu na Areni 1 Premium. 

Tim Nenada Lalatovića trenutno se nalazi na trećem mestu tabele i ima sjajan niz od pet uzastopnih pobeda, dok su crno-beli na 10. poziciji i u Lučane dolaze nakon dva vezana poraza od OFK Beograda (2:3) i Crvene zvezde (0:4).

Susret na stadionu "Mladosti", Partizan dočekuje u jako nepovoljnom trenutku za klub. Posle serije očajnih rezultata na međunarodnoj sceni, kriza crno-belih produbljena je i u domaćem prvenstvu, gde su nedavno doživeli jedan od najtežih poraza u "večitim derbijima".

Kao rezultat, Aleksandar Stanojević ubrzo je podneo ostavku, koga je nasledio Savo Milošević, ali dok se proslavljeni stručnjak ne vrati na staru funkciju u ponedeljak, ulogu prvog trenera danas će obavljati Branko Vukašinović.

 

MLADOST LUČANI – PARTIZAN 1:3 (1:2)

/Pejović pen45+2, - Ilić 12, Jovanović 26, Kovač 57/

Stadion: SC Radoš Milovanović

Sudija: Nenad Minaković

MLADOST (3-5-2): Stamenković – Ćirković, Andrić, Cvetinović, Joksimović – Ćirković, Tumbasević, Pejović, Ljubomirac, Udovičić – Ćirić, Krsmanović.

PARTIZAN (4-2-3-1): A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Kovač, Ovusu (od 55. Stjepanović) – Zubairu, Zahid, Kalulu (od 55. Trifunović) – Đ. Jovanović.

(UŽIVO) Mladost - Partizan

18:25

65. minut: Četvrorostruka izmena Lalatovića

Svestan je trener domaćeg tima da nešto mora da se promeni na terenu da bi njegova ekipa ostala konkurentna Partizanu, koji igra fenomenalno danas u Lučanima, pa je napravio četvorostruku izmenu.

18:24

VIDEO: Mladost - Partizan 1:3

 

18:20

58. minut: GOOOL! Kakav pogodak Kovača - 3:1 za Partizan

Samo nekoliko trenutaka nakon što je Trifunović pogodio prečku, gosti iz Beograda ipak su nagrađeni za još jedan gol u Lučanima. Kovač je prihvatio odbitak i sa ivice kaznenog prostora lobovao Stamenkovića - 3:1 za Partizan.

18:15

55. minut: Dinamično u Lučanima

Gledamo dinamičan fudbal u Lučanima. Drugo poluvreme igra se po uzoru na prvo, mahom se sve odvija na polovini terena, iako je primetna veća želja kod domaćeg tima. Sa druge strane, Partizan je strpljiviji, stali su Beograđani na loptu i ne srljaju previše. Bez izglednih prilika u nastavku za sada.

18:09

Počelo je drugo poluvreme

Nema izmena na startu drugog poluvremena, oba trenera sačuvala su startnu postavu.

18:01

VIDEO: Mladost - Partizan 1:2

 

17:54

Kraj poluvremena: Mladost - Partizan 1:2

Mogao je Partizan da ode na odmor sa tri ili četiri gola prednosti, ali nije uspeo da iskoristi sve šanse. Pogodili su crno-beli prečku i stativu, Jovanović je takođe promašio prazan gol sa peterca, da bi greške rivala naplatio Pejović u samoj završnici poluvremena, kada je postigao gol iz penala, koji je zgrešio Mujakić.

17:50

45. minut: Goool Pejović čuva Lučance u igri

Smanjila je prednost rivala Mladost iz penala, a strelac i izvođač najstrožije kazne bio je Pejović.

Mujakić je prethodno nespretno reagovao u svom kaznenom prostoru, napravivši "jeftin faul" nad Krsmanovićem, da bi sudija odmah pokazao na "belu tačku".

Pejović je preuzeo odgovornost i postigao gol.

17:52

44. minut: Prečka sačuvala Mladost

Još jedna dobra prilika za crno-bele otišla u nepovrat. Zubairu se odlično probio i okušao sreću po boku, ali je prečka sačuvala gol Lučanaca. Podsetimo, prethodno je Zahid pogodio stativu.

 

17:45

41. minut: Preti i Mladost

Preti Partizan, ali preti i Mladost. Odličnu priliku imali su sada domaći igrači. Crno-beli su pogrešili u predaji lopte, ona je potom stigla do Ćirkovića, koji je lepo i precizno šutirao, međutim, na pravom mestu bio je Jovanović.

17:44

38. minut: Zahid pogodio stativu

Ređaju se prilike Partizana u Lučanima. Odličnu šansu imao je sada Hajas Zahid, koji je sjajno na ivici kaznenog prostora, uputivši dobar udarac ga golu koji čuva Stamenković, ali je pogodio samo stativu. 

 

17:41

VIDEO: Mladost - Partizan 0:2

 

17:37

34. minut: Jovanović maši prazan gol

Mogao je Partizan sada sve da reši, ali je Jovanović mnogo loše reagovao pred golom rivala. Zubairu je sve odradio i savršeno proigrao Đorđa na petercu, napadaču Partizana ostalo je samo da "otvori" nogu, ali je loše prihvatio loptu. 

 

 

17:33

30. minut: Dobra prilika za Mladost

Druga dobra prilika Lučanaca na utakmici. Mujakić je slabo reagovao u odbrani, otvorila se šansa za Mladost, prvo je Ćirić okušao sreću, a Krsmanović nije uspeo da iskoristi odbitaj. Ostaje 2:0 za Beograđane.

17:30

26. minut: Gooool! Jovanović udvostručio prednost Partizana

Centarfor Partizana iskoristio je dodavanje Kovača i preciznim udarcem udvostručio prednost crno-belih u Lučanima, postigavši četvrti gol ove sezone. 

17:26

VIDEO: Mladost - Partizan 0:1

 

https://www.youtube.com/watch?v=SG3YWPyqbUQ&feature=youtu.be

 

17:15

12. minut: GOOOL! Partizan vodi 1:0

Nekoliko trenutaka posle kolosalne prilike Mladosti, Partizan je došao do vođstva u Lučanima, a strelac je bio povratnik - Mihajlo Ilić. Štoper crno-belih sjajno je reagovao posle kornera, koji je uputio Nikola Antić, ubacio se iz drugog plana i glavom postigao gol.

17:11

8. minut: Mujakić spašava Partizan

Samo nekoliko minuta bilo je potrebno Lučancima da stignu u poziciju za gol. Prilikom napada domaćeg tima, Jovanović je zakasnio da stigne do lopte, pa se Krsmanović našao u izglednoj prilici. Precizno je šutrao, ali je u poslednji čas Mujakić izbacio loptu sa gol linije i spasio goste iz Beograda.

17:03

Počela je utakmica: Partizan bez pobede na osam vezanih susreta

Počela je utakmica u Lučanima, a loptu sa centra izveli su gosti iz Beograda.

Partizan je trenutno u seriji od osam utakmica bez pobeda, što im se poslednji put dogodilo još u sezoni 1979/80, dok su prethodni trijumf upisali pre skoro dva meseca kada su savladali Železničar.

Da vidimo da li će danas prekinuti crni niz...

16:35

Startnih 11 Lučanaca protiv Partizana

Mladost (3-5-2): Stamenković – Ćirković, Andrić, Cvetinović, Joksimović – Ćirković, Tumbasević, Pejović, Ljubomirac, Udovičić – Ćirić, Krsmanović.

16:34

Ovusu u startnoj postavi Partizana

 

16:33

Nenad Lalatović: Svi znamo ko je Partizan

"Sigurno da nas očekuje izuzetno težak meč, jer Partizan je posle Crvene zvezde naš najtrofejniji klub. To dovoljno govori o renomeu našeg rivala, a ujedno i daje odgovore na mnoštvo zahteva koje moramo pokušati da ispoljimo konkretno na terenu. Trenutno smo drugoplasirani i bolji smo u poretku u odnosu na crno-bele, što oslikava samo trenutnu formu, ali to nas ne sme i neće zavarati pred današlji meč. Ponoviću, svesni smo vrednosti našeg suparnika, ali isto tako, očekujem da će i moji igrači dati maksimum, da ćemo biti na nivou prethodnih igara."

16:32

Pomoćni trener Partizana: Nalazimo se u lošoj situaciji

"Ne nalazimo se u sjajnom trenutku, kao što svi znate. Tu smo da se pomerimo za korak unapred, nadam se da će se to desiti na sutrašnjoj utakmici. Za razliku od nas, ekipa Mladosti iz Lučana je pet uzastopnih kola je pobeđivala, protiv ekipa iz gornjeg dela tabele, u dobroj su formi. To će biti motiv za naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili već duže vreme".

Ostavite komentar