Superliga Srbije

Vanja Drkušić, strelac protiv Železničara, pred duel sa Interom ističe: Ne plašimo se nikoga!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.09.2024 12:25
Vanja Drkušić, strelac prvog gola MN Press
Vanja Drkušić, strelac prvog gola

Crvena zvezda je slavila protiv Želzničara sa 2:1, a strelac vodećeg gola bio je Vanja Drkušić, na asistenciju saaigrača iz reprezentacije Elšnika.

Posle nova tri boda u prvenstvu, crveno-beli sa velikim samopouzdanjem putuju u Milano, gde ih u utorak čeka meč Lige šampiona protiv Intera.  

"Mislim da smo izuzetno opasni iz prekida i da je svaki centaršut iz kornera ili slobodnog udarca - velika prilika za naš tim. Elšnik ima odličnu nogu, dobro se poznajemo i hvala mu na asistenciji. Mnogo pažnje posvećujemo prekidima, o čemu svedoči i dobar učinak, kao i to da se i mi defanzivci upisujemo u strelce. Osim mene, Spajić i Mimović su takođe pogađali iz prekida, tako da nema sumnje da nam je to jedno od najvećih oružja. Mislim da bi to moglo da napravi razliku u evropskim utakmicama, protiv velikih timova koji nas očekuju", istakao je Drkušić.

 

 

Zvezdu već u utorak od 21 čas očekuje gostovanje Interu u drugom kolu Lige šampiona.

"U odličnom smo raspoloženju nakon istorijske pobede od 4:0 u večitom derbiju. Momci su odigrali perfektnu utakmicu. Nakon toga, savladali smo i Železničar, koji me je prijatno iznenadio. Dobra su ekipa, igraju zanimljivo, ali smo na našem stadionu osvojili zaslužene bodove. Inter je veliki klub, imaju odličan igrački kadar, ali i tradiciju. Ne plašimo se nikog, došli smo u Ligu šampiona da bismo sa svakim odmeravali snage ravnopravno. Daćemo sve od sebe da predstavimo Crvenu zvezdu na pravi način", zaključio je Drkušić.