Superliga Srbije

Nemanja Krtolica, trener Vojvodine: Ne očekujem laku utakmicu protiv Nišlija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2024 21:52
Nemanja Krtolica, trener Vojvodine MN Press
Nemanja Krtolica, trener Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine dočekuju ekipu Radničkog iz Niša u subotu od 20 časova, a trener Nemanja Krtolica sveruje da će njegov tim nastaviti uspešan niz. 

 

 

Pomenuti timovi sastajali su se ukupno 29 puta, a 13 pobeda ostvarili su Novosađani, 9 mečeva je završeno remijem, dok su Nišlije slavile na sedam utakmica. 

"Ni u jednu utakmicu ne ulazimo misleći da smo unapred nešto dobili. Što se tiče Radničkog, ja bih se dotakao trenera, ljudi vole da pamte velike stvari, a 2019. javnost ne zna, ali u prvom delu priprema vodio sam prvi tim 10 dana. Posle dva, tri dana priključio se i Drinčić i tada smo dobili igrača, koji ne podiže samo igru, već trening za 30 odsto. On je onako kako je trenirao, tako je i igrao i sigurno tu energiju preneo i na svoju ekipu i ne očekujem laku utakmicu. Ono kako je igrao za Vojvodinu, sećamo se svi mi. Naši igrači takođe treba da znaju da je on jedan pozitivan primer – disciplina koja je potrebna u životu i fudbalu. Disciplina donosi navike, a to donosi doslednost koja kasnije donosi napredak i to je sva moguća filozofija", istakao je Nemanja Krtolica.

Trener Vojvodine zadovoljan je konkurencijom u napadu, gde je sada prvi izbor Bamidele, a nameće se i Depu.

"Sa Deleom smo malo lutali, on je promenio mnogo pozicija u Vojvodini. Mislim da se sada najbolje snalazi na ovoj poziciji. Došao je novi napadač, trenira, utakmice mu ne fale, igrao je prijateljsku, sada protiv Inđije 60 minuta i potrebno mu je neko vreme za adaptaciju za sve zahteve. Nemam dilemu da će sve doći što pre. Depuov kvalitet nije sporan, ali kao i mladi igrači, svi moraju da budu strpljivi. Nama je najvažniji semafor, to je ono što nas drži na ovoj poziciji, mene na poziciji trenera i njih u javnosti. To je reakcija navijača koji plate kartu".

Šef struke Vojvodine je istakao da mu pobede znače, ali da već misli o sledećoj utakmici.

"Znače nam ove dve pobede, došli smo do vazduha, ali još nismo izašli na površinu. Vojvodina je tim koji uvek mora da ide na pobedu, atmosfera u klubu i na terenu je odlična. Naravno da imamo pritisak, samo je pitanje kako ćemo da izađemo na kraj. Ja živim od utakmice do utakmice, sutra idemo na pobedu kao i uvek", zaključio je Krtolica.