Superliga Srbije

Vazura potvrdio: Skupština Partizana zakazana za 11. oktobar, većaće se o rukovodstvu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2024 17:18
Miloš Vazura, trenutni generalni direktor MN Press
Miloš Vazura, trenutni generalni direktor

Posle katastrofalnog rezultata u derbiju i ubedljivog poraza sa 4:0 od Crvene zvezde, u fudbalskom klubu Partizan se svakim danom dešavaju nove promene. Već je smenjen direktor omladinske škole (Vukašin Radinović), na mesto šefa struke je umesto Aleksandra Stanojevića seo Savo Milošević. Međutim, tek se očekuju one najveće izmene - strukturalne. 

Naime, generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, i stakao je da će se za 15 dana (11.10.2024.) održati vanredna skupština kluba, na kojoj će se između ostalog odlučivati o sastavu rukodstva. 

"Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima", rekao je Vazura za Telegraf.

Napominje i da prihvata odgovornost za aktuelni momenat u klubu.

"Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove", jasan je Miloš Vazura.

Podsećanja radi, prethodnih dana se isticalo po medijima, kako je Rasim Ljajić glavni kandidat za mesto predsednika kluba, koje trenutno zauzima Milorad Vučelić, a sam Ljajić je potvrdio da kontakti postoje, ali da je još uvek sve daleko od realizacije. Takođe, i Vazurina pozicija se obilato dovodi u razmatranje.