srb
• najnovije
Superliga Srbije

(KRAJ):Crvena zvezda savladala Železničar i napravila dobru uvertiru za Inter

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2024 20:20
Fudbaleri Crvene zvezde MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde

Nema odmora za fudbalere Crvene zvezde. U ponedeljak uveče su igrali protiv Partizana, četiri dana kasnije, već ih očekuje novi duel. Izabranici Vladana Milojevića na najvećem srpskom stadionu večeras će od 19.00 časova (TV Arena 1 Premium) ugostiti ekipu Železničara iz Pančeva. 

Do sada su ove dve ekipe odigrale samo dva meča, a u oba duela slavio je aktuelni šampion Srbije. Crveno-beli su pobedili u prvom zvaničnom meču prošle godine, na stadionu "Rajko Mitić" bilo je 3:0, dok je u Pančevu meč završen 2:1 u korist Zvezde.

Činjenica je da su crveno-beli umorni od "večitog derbija", ali je mnogo veći problem za Milojevića je što ne može da računa na Ognjena Mimovića i Mirka Ivanića. Sa druge strane Marko Savić, šef struke Železničara nema problema sa povredama igrača. 
  
Biće ovo uvertira Crvene zvezde pred okršaj sa Interom u Milanu u okviru drugog kola UEFA Lige šampiona 1. oktobra.

 

Crvena zvezda - Železničar 2:1 (1:0)

Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Srđan Jovanović
Strelci: /Drkušić 33, Ilić 70 - Eze 60/

Crvena zvezda (4-2-3-1):  Glazer /61. Ilić/, Prucev, Điga, Drkušić, Rodić,Krunić /61. Dalasio/, Elšnik, Ilić, Katai /67. Endijaj/, Milson /67. Radonjić/,Duarte /83. Maksimović/
Železničar (4-2-3-1): Popović, Jusif, Milikić, Milunović, Konatar, Sanogo /81. Cvetković/, Mitrović /55. Jevremović/, Jovanović /55. Pirgić/, Knežević /67. Milosavljević/, Eze /67. Ben/, Romanić.

(Uživo): Crvena zvezda - Železničar

20:54

90+3.minut: KRAJ

Crvena zvezda je na domaćem terenu savladala Železničar sa 2:1. Golove za crveno-bele dali su Drkušić i Ilić, dok je za goste pogodio Eze.

20:54

90. minut: Žuti karton

Milunović je četvrti igrač koji je požuteo u dresu Železničara.

20:51

89. minut: Radonjić je pokušao sa distance

Nemanja Radonjić je očigledno željan igre. Od ulaska konstantna je pretnja po gol Železničara. Pokušao je sa distance snažnim šuterm da prevari i Popovića, ali odličan je golman Železničara. 

20:48

87. minut: Šansa za Železničar

Stefan Cvetković je lepo prošao u šesnaestercu Crvene zvezde, a onda je snažno šutirao. Nije se dao iznenaditi Ilić, iako je lopta išla pod prečku. 

20:44

83. minut: Izmena i u Zvezdi

Duarte je napustio igru umesto njega ušao je maladi Maksimović koji je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom. 

20:43

82. minut: Ponovo dobro reaguje Popović

Krenuo je Duarte ka golu Železničara, ali je na vreme istrčao Popović skoro na dvadeset metara i sprečio ozboljniji napad crveno-belih.

20:40

79. minut: Još jedna promena u Železničaru

Još jedan bivši igrač Crvene zvezde u timu Železničara ulazi na teren. Stefan Cvetković je ušao umesto Sanoga. Baca sve u napad Savić.

20:38

77. minut: Korener za Crvenu zvezdu

Odlično igraju crveno-beli od ulaska Šerifa i Radonjića. Imala je Crvena zvezda ponovo korner, deseti po redu, ali je uspela da sačuva gol ekipa iz Pančeva.  

20:31

70. minut: Gooool Ilić

Radonjić je prošao po levoj strani i sa same gol-aut linije je vratio loptu u polje. Na mestu je bio Ilić, koji se dobro snašao na pet metara i odbojenu loptu smestio u mrežu. 

Prverava VAR ovaj gol, Jovanović pokazuje na centar. 

20:30

65. minut: Menjaju Milojević i Savić

Savić je na teren poslao bivšeg igrača Crvene zvezde Bena, umseto Ezea, dok je Kenžević prepustio mesto Milosavljeviću. Sa druge strane Katai i Milson su napustili teren, a ušli su Radonjić i  Šerif Endijaj. 

20:23

61. minut: Povreda Glazera i na teren je ušao Ilić

Povredio se i Omri Glazer. Ušao je umesto njega rezervni golman Ilić, a na teren je poslao Milojević Dalasija umsto Krunića. 

20:21

60. minut: Goool Eze

Izjednačio je Železničar. Pogrešio je Glazer. To je iskoristio Romanić, koji mu je ukrao loptu. Uspeo je jedan igrač Zvezde da interveniše, ali je lopta otiša do Ezea, koji je sa šesnaest metata šutirao i pogodio za 1:1. 

20:16

55. minut: Promene u sastavu Železničara

Trener Železničara Marko Savić je uemseto Jovanovića na teren je poslao Pirgića. Izašao je i Mitrović, dok je Janko Jevremović zauzeo njegovo mesto. 

20:15

54. minut: Elšnik preti

Fantastičano je Elšnik gašao levom nogom sa oko šesnaest metara, ali je još bolje reagovao golman Popović.

20:13

50. minut: Milson šansa za Zvezdu

Milson je šutirao, dobro je reagovao Popović i izbacio loptu u korner.

20:04

46. minut: Počelo je i drugo poluvreme

Sudija Jovanović označio je početak drugog poluvremena, nema promene u timovima. Treneri Milojević i Savić zadovoljni su očigledo prikazanim od svojih timova u prvom delu meča. 

19:48

45+2. minut: Kraj prvog poluvremena

Sudija Jovanović označio je kraj prvog poluvremena. Crvena zvezda posle 45 minuta igre vodi golom Vanje Drkušića iz 33. minuta, asisten je bio Elšnik. 

19:48

45+1. minut: Velika šansa Prucev

Prucev je fantastično prevario odbranu Železničara, a zatim je šutira sa pet metara iskosa sa desne strane, ali je usmesto mreže, šutirao preko gola Popovića. 

19:46

45. minut: Igraće se još dva minuta

Srđan Jovanović, glavni sudija produžio je prvi deo igre za dva minuta. 

19:44

43. minut: Sanogo žuti karton

Igra se oštro u poslednjih deset minuta na najvećem srpskom stadionu. Sanogo je napravio faul za žuti karton, tačno na sredini terena. 

19:40

39. minut: Žuti karton Romanić

Lazar Romanić je rukama zaustavio Đigu, pa mu je sudija Jovanović pokazao žuti karton.

19:37

36. minut: Šansa za Zvezdu, možda i za penal, nije se oglasio Jovanović

Milikić i Duarte su bili u duelu u šesnaestercu Železničara. S leđa je oboren igrač Zvezde posle kontre i dobrog dodavanja Milsona sa leve strane. Ipak, nije se oglasio sudija Srđan Jovanović, kao ni VAR soba.

19:34

32. minut: Goool Drkušić

Posle četvrtog kornera, Vanja Drkušić je najbolje skočio u šesnaestercu Železničara. Lopta se odbila od stative i završila u mreži Zorana Popovića, kome je malo zasmetao i Konatar!!

19:31

30. minut: Oslobodio se i Železničar

Krenuli su u kontru gosti, ali su stali, jer nisu imali dovoljno igrača na polovini Crvene zvezde. Čini se da su Eze i Jovanović za sada najraspoloženiji za igru u timu iz Pančeva. 

19:28

25. minut: Sve veći pritisak Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde opsedaju gol bivšeg golmana Zorana Popovića. Intervenisao je Nemanja Milunović i poslao loptu u korner, koji je izveo Ilić. Ipak, i posle ovog udarca sa ugla gosti su se odbtranili.

19:23

20. minut: Šansa i žuti karton za Jovanovića

Jovanović je pokušao iskosa sa desne strane, fudbaler Železničara šutirao je sa oko sedamnaest metara, ali je lopta otišla pored gola. Napravio je potom prekršaj isti igrač i zaradio žuti karton. 

19:16

15. minut: Dobro se bani Železničar

Konkretnija je Crvena zvezda. Napada konstantno, ipak, odlično za sada izvršavaju sve zadatke Marka Savića, fudbaleri Železničara iz Pančeva

19:15

14. minut: Kontra za Železničar

Eze je bio u kontri. Ispred sebe je imao samo golmana Glazera, ali se spetljao na sredini terena, pa su uspeli da ga stignu igrači domaćeg tima i oduzmu mu loptu.

19:14

13. minut: Prekršaj u korist Crvene zvezde

Slobodan udarac izveo je Ilić iskosa sa desne strane na oko 20 metara. Ipak, dobro je bila postavljena odbrana Železničara, koja je loptu poslala u korner 

19:08

6. minut: Velika prilika za Zvezu

Sanogo je pogrešio pred svojim šesnaestercom, do lopte je došao Duarte, šutirao iskosa, Milikić je intervenisao i ništa od pogotka 

19:05

4 minut: Prekršaj za Crvenu zvezdu

Agresivno je krenuo Lazar Romanić ka golu Crvene zvezde, ali je tom prilikom napravio i prekršaj nad domaćim igračem

19:01

Meč je počeo

Prvi su sa centra krenuli igrači Železničara 

18:58

Igrači su izašli na teren

El Fardu Ben, nekadašnji igrač Crvene zvezde, sada vezista Železničara, dobio je veliki aplauz od navijača domaćeg tima

Ostavite komentar

Krtolica novi trener Vojvodine

Superliga Srbije

14.09.2024 21: 30

Krtolica novi trener Vojvodine

Krtolica je prethodno bio deo stručnog štaba Ranka Popovića i Božidara Bandovića, kojeg je i nasledio, da bi potom u prve dve utakmice, Vojvodina sa njim osvojila četiri od šest mogućih bodova protiv Partizana i Železničara