Superliga Srbije

Trener TSC-a pred meč sa Čukom na Banovom brdu: Svaka naša utakmica je kao derbi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2024 17:40
Trener TSC-a  Jovan Damjanović MN Press
Trener TSC-a Jovan Damjanović

Trener TSC-a Jovan Damjanović rekao je danas, pred meč protiv Čukaričkog u 10. kolu Superlige Srbije, da je svaka utakmica dva kluba u poslednje vreme bila poput derbija.

"Svaka utakmica sa Čukaričkim je poput derbija, jer se oba kluba trude da budu u gornjem delu tabele i da se izbore za Evropu. Ekipa Čukaričkog je sačinjena od nekolicine iskusnih i kvalitetnih igrača i velikog broja mladih i talentovanih sa njihove akademije. Sa nekima od njih, kao što su Cvetković i Bačanin, imao sam priliku da radim u reprezentaciji i znam za šta su sposobni. Tu su i oni malo stariji, Kaličanin, Miladinović, Serafimović koji su sjajni, pogotovu potpomognuti iskusnima koji su već duže u klubu, i jasno mi je da protiv njih neće biti lako", rekao je Damjanović na konferenciji za medije.
 

MN Press

 

 

Utakmica Čukarički - TSC igra se u subotu od 18 časova na Banovom brdu, uz direktan prenos na kanalima TV Arena sport, a Damjanović ističe da i njegova ekipa ima adute.

"Mi imamo našu snagu, a sad već i određen period zajedničkog rada na koji se oslanjamo. Želimo da nastavimo tamo gde smo stali na prošlog vikenda i da dodatno podignemo i nivo igre i ambijent. Trudićemo se da prikažemo dobru i kvalitetnu utakmicu, a rezultat neka bude posledica toga", dodao je Damjanović.

Čukarički u meč ulazi kao četvrti sa 17 bodova iz devet utakmica, dok je TSC 10. sa 11 bodova, ali i utakmicom manje.

 

Standings provided by Sofascore