Superliga Srbije

Milan Rodić se oporavio u konkurenciji za meč u Milanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.09.2024 15:40
Milan Rodić, defanzivac Crvene zvezde MN Press
Milan Rodić, defanzivac Crvene zvezde

Problemi sa povredama nikako da zaobiđu klub iz Ljutice Bogdana. Prvo je Vladan Milojević ostao bez Ognjena Mimovića protiv Benfike, a zatim se povredio i jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Mirko Ivanić u 174. "večitom derbiju".

 

 

Moraće Milojević da kombinuje protiv Železničara, ali ono što može da ga raduje jeste oporavak Milana Rodića. Najtrofejniji igrač u istoriji crveno-belih zbog problema sa leđima i operacije devijacije nosa, propustio je prvi meč u Ligi šampiona protiv Benfike, ali će zato biti spreman za drugi u elitnom takmičenju protiv Intera. 

Utakmica u Milanu zakazana je za utorak 1. oktobra, a crveno-beli igraju na stadionu "Đuzepe Meaca" protiv Intera od 21.00. Posle pobede u "večitom derbiju" crveno-beli sa velikim samopouzdanjem putuju u Italiju, a nema sumenje da će sa Rodićem, ekipa iz Ljutice Bogdana biti daleko sigurnija u obavljanju defanzivnih zadataka. 

Pre toga Crvena zvezda će morati da odigra utakmicu i protiv Železničara, a utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igra se sutra od 19.00 časova.