Superliga Srbije

Zvezda daje besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmici protiv Železničara

komentari (0)

Izvor: Tanjug

26.09.2024 11:54
Stadion Rajko Mitić TV Arena sport
Stadion Rajko Mitić

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za decu do 14 godina na utakmicu 10. kola Superlige Srbije protiv Železničara.

"Crvena zvezda obaveštava sve zvezdaše da će kapije na istočnoj strani stadiona 'Rajko Mitić' biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Železničara. Naš klub nastavlja sa sjajnom akcijom, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima domaćeg prvenstva. Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Železničara", navode iz Crvene zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i Železničara biće odigrana u petak od 19 časova (TV Arena 1 Premium) na stadionu "Rajko Mitić".

Prodaja ulaznica za ovaj meč vrši se na blagajnama stadiona danas do 18 sati, kao i na dan utakmice od 11 časova do početka meča. Cene karata su 400 dinara za severnu tribinu, dok Istok košta 500. Ulaznice za Zapad koštaju 700 dinara, a za tribinu "Siniša Mihajlović" 1.400.