Superliga Srbije

Najgori Partizan u poslednjih 40 godina, stranci inferiorni, treba nam reset: Ivica Iliev o stanju u Humskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2024 11:02
fudbaleri Partizana MN Press
fudbaleri Partizana

Ova generacija Partizana najlošoija je u poslendjih 30-40 godina, strani igrači koji igraju u klubu nemaju potreban kvalitet i crno-beli u ovom trenutku nisu u mogućnosti da se nose sa Crvenom zvezdom!

To je suština onoga što je novopostavljeni sportski direktor vicešampiona Srbije Ivica Iliev video u 174. večitom derbiju, a javno rekao u razgovoru za "Sportski žurnal".

"Poražavajuća partija Partizana. Zvezda je mnogo iznad Partizana. Čestitam večitom rivalu. Ovo je prvi meč otkad sam se vratio i jasno je da je potrebno mnogo toga da se uradi, ali nisam znao da baš ovoliko mora da se menja. Gotovo svaku utakmicu igramo bez dvojice, trojice igrača u ofanzivnom delu, što je stvarno razočaravajuće. To je, možda, najlošiji tim Partizana u poslednjih 30, 40 godina", rekao je Iliev.

Povratnik na mesto sportskog direktora Partizana nije se tu zaustavio već je nastavio sa analizom trenutnog stanja koje po njegovom mišljenju, ne da nije dobro, nego je očajno.

"Selekcija je stvarno razočaravajuća. Stranci? Ne može da se kaže za takve igrače da su pojačanja, kad imaju neverovatnu inferiornost. Čak mogu reći - amaterski igrači, poniženje za ovaj klub. Neko će reći da sam grub, ali hoću da budem takav jer moramo da se otreznimo i budemo svesni da se, nažalost, ne takmičimo sa Zvezdom... Šta se dogodilo poslednjih par godina, zaista ne znam, ali ovo je mnogo, mnogo ne loše. Očajno", rekao je  Iliev i dodao:

"Takva dominacija Zvezde. Toliko su odmakli da, jednostavno, Partizan mora da se resetuje i da shvatimo da je ovo realnost, da iz nje ponovo stvaramo nešto novo. Nažalost, limitirani smo jer mnogo je igrača kojima je mnogo lepo u Beogradu, imaju najveće ugovore u karijerama i niko ih neće i onda mi ne možemo da ih se rešimo. To su sve ogromni problemi koje ne znam kako ćemo da rešimo, biće velike muke."