Superliga Srbije

Bojan Šaranov za TV Arena sport: Igrači Partizana nemaju pobednički mentalitet

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2024 21:54
Fudbaleri Partizana na 174. večitom derbiju MN Press
Fudbaleri Partizana na 174. večitom derbiju

Izdanje fudbalera Partizana u 174. "večitom derbiju" nije se svidelo nekadašnjem golmanu crno-belih Bojanu Šaranovu koji je bio specijalan gost u studiju na TV Arena sport.

On je u analizi susreta rekao da je Crvena zvezda zasluženo pobedila, a da je tim iz Humske pružio još jednu bledu partiju iz koje nije ni mogao da očekuje ništa više osim poraza.

"Kad igraš u Partizanu ti moraš da imaš pobednički mentalitet, a igrači crno-belih to nemaju, Evo, ja tomoram javno da kažem. U ovoj generaciji nema niko ko ej sličan saši Iliću koji je znao da nas podigne u svlačionici i probudi ekipu", rekao je između ostalog Šaranov i dodao:

"Crvena zvezda je u ovom susretu odirgala mnogo bolje i zasluženo je pobedila, a ja želim da čestitam njoj i nnjenom treneru Vladanu Milojeviću na tom uspehu."

Šaranov je naglasio da bi u svim strukturama crno-belih trebalo da se naprave korenite promene, što je i najavio novi sportski direktor kluba Ivica Iliev.

"Treba napraviti reformu ne samo omladinske škole, nego i Teleoptika. To treba da bude spona između omladinaca i prvog tima. On treba tamo da ode malo da stekne iskustvo kako bi imao iskustvo u seniorskom fudbalu Svi veliki igrači Partizana koji su izašli iz škole poslendjh 15 godina su prošli kroz Teleoptik gde su sticali iskustvo. Mnogo talentovane dece ode iz kluba, dobije šansu i onda ekspolidaraju", rekao je Šaranov.