Superliga Srbije

Stanojević sa flasterima na licu izašao pred novinare: Najteži poraz, izvinjavam se svima! Staklo me je poseklo ...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2024 21:31
Aleksandar Stanojević, trener Partizana TV Arena sport
Aleksandar Stanojević, trener Partizana

Pojavio se Stanojević na konferenciji za medije iako je imao flastere na licu. Kao što je poznato trener crno-belih je povrede zadobio od razbijenog stakla u svlačionici Partizana. 

"Šta reći posle ovoga. Sramota za sve! Moja najveća! Izvinjavam se što smo ovako izgubili utakmicu bez krvi, bez ičega. Zvezda je pokazala klasu. Priuzimam odgovornost. Žao mi je jer smo igrali kod kuće, moj najteži poraz od Zvezde do sada Teško mi je", rekao je Stanojević.

Zatim se strateg crno-belih osvrnuo na povrede koje je doživeo.

"Žao mi je što sa došao sa flasterima, da je bilo 0:0, ne bih dolazio, ovako sam morao da dodjem. Ne bih da ispadne da sam pobegao. Pogodilo me je staklo u svlačionici i iskelo. Imali smo krvi, ali nije drama. Opet mi je malo bilo neprijatno da se pojavim i zato sam došao".

Skadndirali su Stanojeviću da se prodao, a tražili su navijači i ostavku šefa struke crno-belih?

"Stanoje odlazi je normalna poruka i ja poštujem stav navijača! A, to ćemo i videti, najmanji je problem. Nemam problem da odem. Otišao sam i kad sam imao 98 bodova. Ne bežim od odgovornosti. A da sam se prodao klub! Kome? To je jedna odvratna poruka, ona ne može na mene da se odnosi", u neverici je rekao Stanojević.