Superliga Srbije

Ekipa TV Arena sport se uverila da je teren u Humskoj u dobrom stanju za odigravanje 174. "večitog derbija"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2024 18:12
Stadion Partizana neposredno pred početak utakmice MN Press
Stadion Partizana neposredno pred početak utakmice

Približava se početak 174. "večitog derbija", a ekipa TV Arena sport sa lica mesta uključila se u studijski program i potvrdila da je teren u dovoljno dobrom stanju da se na njemu odigra najveći meč u srpskom fudbalu.

Stadion u Humskoj je juče bio poprište nemile scene. Naime, nepoznata lica upala su na "Stadion Partizana" i oštetila travnatu podlogu zapaljivim hemikalijama čija dejstva su pretila da oštete teren, i tako odgode odigravanje ligaškog okršaja beogradskih rivala.

Danas je u jutarnjim časovima specijalna inspekcija koju je formirao Fudbalski savez Srbije izašla na takozvani "JNA", i prema procenama nadležnih organa, odlučeno je da sanacija izvršena od strane ljudi iz kluba ostvaruje uslove za odigravanje najvećeg spektakla u srpskom fudbalu.

Posle detaljne procene komisije, utvrđeno je da će fudbalerima Partizana i Crvene zvezde ipak biti omogućeno da večeras od 19.00 časova (Arena 1 Premium) odigraju još jedan međusobni okršaj, uprkos velikoj šteti nanetoj u noći između subote i nedelje.