Superliga Srbije

Puma Rodrigez, bivši igrač Crvene zvezde, predstavio se u Meksiku: Ja sam moćan igrač!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2024 17:41
Puma Rodrigez MN Press
Puma Rodrigez

Nije se dugo zadržao Puma Rodrigez u crveno-belom dresu. Došao je reprezentativac Paname kao veliko pojačanje Crvene zvezde za Ligu šampiona, a praktično nije ni zakoračio na teren, a već je spakovao kofere i odleteo u Meksiko. 

Posle angažovanja Silasa, bilo je jasno da Milojević nije oduševljen Pumom i da će igrač iz Paname morati da traži novi klub. Brzonogi fudbaler nastavlja karijeru u Meksiku, u dresu Huareza. 

 

 

"U Panami neki ljudi neće razumeti odluku koju sam doneo, ali kad god donesem odluku razmislim o njoj na najbolji mogući način. Zbog okolnosti kroz koje sam prolazio u svom prethodnom timu odlučio sam da odem. Srećan sam zbog dobrodošlice koji su mi svi priredili, saigrači, stručni štab, srećan sam što sam stigao u ovu instituciju. Hvala Bogu, bilo je mnogo glasina, istina je da sam imao sam druge opcije, ali sam se odlučio za ovu i zaista nestrpljivo čekam izazove", rekao je Puma Rodrigez. 

 

 

Na predstavljanju u novom klubu Puma je sam sebe više puta pohvalio, čak je istakao i da je "moćan" igrač. 

"Dolazim na posao sa velikom poniznošću, ovo je sjajna prilika. Stvari ne idu baš najbolje, ali moramo da radimo nedelju po nedelju. Sada razmišljamo o nedeljnoj utakmici da bismo za koju želimo da se organizujemo na najbolji način. Ja sam moćan igrač koji traži igru jedan na jedan, volim da asistiram i trudiću se da nađem najbolju opciju za saigrače, ali pre svega da postignem golove", istakao je Puma.