Superliga Srbije

TV Arena Sport saznaje: Inspekcija izašla na teren u Humskoj - 174. večiti derbi se igra!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.09.2024 10:10
Stadion Parizana na kome će se igrati 174. večiti derbi MN Press
Stadion Parizana na kome će se igrati 174. večiti derbi

Stadion u Humskoj je juče bio poprište nemile scene. Naime, nepoznata lica upala su na "Stadion Partizana", na kojem je zakazano odigravanje 174. večitog derbija između crno-belih i fudbalera Crvene zvezde, i oštetila travnatu podlogu zapaljivim hemikalijama čija dejstva su pretila da oštete teren, i tako odgode odigravanje ligaškog okršaja beogradskih rivala.

Danas je u jutarnjim časovima specijalna inspekcija koju je formirao Fudbalski savez Srbije izašla na takozvani "JNA", i prema procenama nadležnih organa, odlučeno je da sanacija izvršena od strane ljudi iz kluba ostvaruje uslove za odigravanje najvećeg spektakla u srpskom fudbalu. 

Posle detaljne procene komisije, utvrđeno je da će fudbalerima Partizana i Crvene zvezde ipak biti omogućeno da večeras od 19.00 časova (Arena 1 Premium) odigraju još jedan međusobni okršaj, uprkos velikoj šteti nanetoj u noći između subote i nedelje. 

 

 

Podsećanja radi, crno-beli su u nedelju izdali saopštenje u kojem se navodi da će klub, ukoliko ne dođe do lišavanja slobode lica osumnjičenih za počinjeno krivično delo, a takođe uhvaćenih na sigurnosnim kamerama, FK Partizan javno objaviti imena počinioca i 15.00 časova i tako ukazati na osobe u pitanju, navodno odgovorne za različita krivična dela u vezi sa beogradskim klubom, kao što su oštećivanje centralne lože i ispisivanje poruka protiv uprave kluba u okolini stadiona. 

Međutim, sve posledice i dalji potezi Partizana na pomenutu temu predstavljaju vansportske aktivnosti, a ono što je bitno jeste činjenica da ćemo večeras od 19.00 časova biti u prilici da gledamo 174. ligaški okršaj večitih rivala, koji kraj malih ekrana možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.