Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Vojvodina želi da nastavi uspešnu seriju protiv IMT-a, Železničar dočekuje OFK Beograd

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.09.2024 10:05
Fudbaleri Vojvodine, spremni za duel sa IMT-om FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ bs
Fudbaleri Vojvodine, spremni za duel sa IMT-om

Vojvodina je pod vođstvom novog trenera Nemanje Krtolice, prošle nedelje zabeležila pobedu protiv Železničara, a uspešnu seriju žele Novosađani da nastave i u duelu sa IMT-om na stadionu "Lagator" u Loznici. Sa druge strane "traktoristi" su u zaostaloj utakmici pretrpeli "strašan" poraz od Radničkog 1923 (4:0). 

Sudeći po trenutnoj formi Vojvodina je favorit, međutim i IMT se do sada pokazao kao ozbiljan takmac, bez obzira na pomenuti poraz.

 

 

"Hoću da imamo stav, ideju i cilj da pobedimo, da tako izgledamo na terenu, a da li ćemo da pobedimo, to ne znam, ali odgovorno mogu da tvrdim da oni koji istrče i koji uđu u igru, moraju da izgledaju kao pobednici. Da bismo ubedili Grad Novi Sad, navijače da u što većem broju dolaze na stadionu, mi moramo izgledamo kao pobednici i to nam je jedini cilj. Ceo klub, stručni štab, svi moramo da verujemo i mislim da to sada podižemo na veću lestvicu", rekao je Nemanja Krtolica, trener Vojvodine. 

 

 

Železničar u Pančevu dočekuje "zahuktali" OFK Beograd, koji je u minulom kolu savladao Partizan. Ipak, na domaćem terenu "dizelka" ove sezone igra odlično, pa bi trebalo očekivati neizvestan meč do poslednjeg minuta. 

"Imamo određenih problema sa nekim povređenim igračima, ali sve je to normalno. OFK Beograd izuzetno respektujemo. Ova generacija igrača je jako talentovana i dobro složena. Imaju izuzetne rezultate. Dolaze iz utakmice gde su pobedili Partizan, tako da su u dobrom momentumu. Sa druge strane mi dolazimo iz poraza, međutim igramo na domaćem terenu, suštinski želimo da se nametnemo i uzmemo tri boda", rekao je Marko Savić, trener Železničara. 

 

Mozzart Bet Superliga, 9. kolo

Subota

Čukarički - Jedinstvo Ub 2:1 (0:1)
/Tufegdžić 51, Melo 55 - Mitrović 18/ 

TSC - Novi Pazar 5:2 (0:0)
/Jovanović 48, Đakovac 52, Pantović 63, Stanić 67
Ćirković 68 - Antvi 65, Opara 83/ 

Napredak - Mladost L. 1:2 (1:2)
/Stoiljković 39 - Pejović 7, Andrić 24/ 

Nedelja

IMT - Vojvodina 19.00 (AP2)
Radnički Niš - Spartak ŽK 19.00 (AS5)
Železničar - OFK Beograd 20.00 (AS2)

Ponedeljak

Radnički 1923 - Tekstilac 17.00
Partizan - Crvena zvezda 19.00 (AP1)

 

Standings provided by Sofascore