Superliga Srbije

Damjanović posle prve pobede na klupi TSC: Ne smemo da dozvolimo ovo da primimo dva gola

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.09.2024 21:43
Jovan Damjanović, trener TSC FSS
Jovan Damjanović, trener TSC

Fudbaleri TSC savladali su Novi Pazar na domaćem terenu ubedljivim rezultatom 5:2 (0:0) u devetom kolu Mozzart bet Superlige Srbije. Ovo je bila prva pobeda tima od kada je Jovan Damjanović preuzeo ekipu, i može se reći da je trijumf došao u velikom stilu.

Posle utakmice su za medije govorili treneri obe ekipe. Novinarima se prvi obratio Tomislav Sivić, trener Pazaraca. 

"Zaslužena pobeda TSC-a. Odigrali smo dobro prvo poluvreme, što smo hteli to smo uradili, smanjili njihove prilike na minimum. Imali smo neke šanse, možda je moglo da ode u drugom smeru. Moramo da radimo i da se okrenemo sledećoj utakmici, imamo dosta kadrovskih problema, neki igrači su izašli iz povrede i ne mogu više od ovoga. Neki su i došli malo kasnije, to je sve objektivno, TSC nas je demolirao za dvadeset minuta. Naše probleme moramo da ispravljamo u hodu", rekao je Sivić posle utakmice.

MN Press

Tomislav Sivić, trener Novog Pazara

U prethodnom kolu su Pazarci remizirali sa Čukaričkim, kada su posle prednosti u prvom delu takođe u nastavku poklekli, ali ne dramatično kao danas.

"Ovo sam već na žalost video i protiv Čukaričkog. Sjajno prvo poluvreme, ali nemamo snage da izguramo do kraja. Moramo snažnije da igramo, da ne primimo gol u prvih 15 minuta nastavka", istakao je Tomislav Sivić.

Potom je za medije govorio Jovan Damjanović, trener TSC, koji se složio sa Sivićem. 

"Složio bih se sa kolegom, prvi deo smo imali loptu i par prilika, ali i dozvolili njima da stvore šanse. Generalno, osećala se tenzija, tražili smo se, lepili su nas u centrali i lepili nam krila, jako su dobro spremili utakmicu. Naše dobro poluvreme, ali nismo to što smo radili dovoljno dobro radili. Kada smo postigli gol bacili smo tegove i nastavili su igrači da rade to što su radili prethodnih 15 dana. Ja sam sa ekipom dve nedelje, ovi momci su sve povo pokazivali i na treninzima", rekao je Damjanović i dodao: 

"Mi smo ekipa koja ima evropsko takmičenje, ali moramo da imamo maksimalan respekt i igramo do kraja. Dali su nam dva gola, imali još par šansi, ne smemo da dozvolimo ovo da primimo dva gola".