Superliga Srbije

Novi Pazar doveo pojačanja iz Crvene zvezde i Fenerbahčea: Stigli Đurić i Brahić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2024 18:20
Andrej Đurić, novi igrač Novog Pazara FK Crvena zvezda
Andrej Đurić, novi igrač Novog Pazara

Novi Pazar je dobio još jednog igrača, iako je prelazni rok već završen. Novo ime je Andrej Đurić, koji igra na poziciji štopera a dolazi iz Crvena zvezda na pozajmicu. 

Sa klubom iz Ljutice Bogdana je osvojio prvenstvo i kup u sezoni 2021/22, a igrao je i kao pozajmljen igrač za NK Domžale (Slovenija) i Spartak iz Trnave (Slovačka). 

 

 

Iskustvo je sticao i u Grafičaru u Prvoj ligi Srbije i ima ukupno preko 70 nastupa u seniorskoj konkurenciji. Odigrao je šest utakmica u Evropi. Đurić je mladi reprezetativac Crne Gore. 

Osim Đurića, Tomislav Sivić će na raspolaganju imati još jednog igrača za utakmicu sa TSC-om. Nova akvizicija "plavih" Dino Ziljkić rešio je papirologiju, pa će tako biti u kombinaciji za susret u Bačkoj Topoli.

Osim njih dvojice novi igrač je i Ensar Brahić koji dolazi iz Fenerbahčea gde je proveo prethodne dve godine. On je u Istanbulu za omladinsku selekciju na 19 mečeva postigao 6 golova.

Brahić je rođeni novopazarac i prošao je sve mlađe kategorije Partizana pre nego što je otišao u Tursku. Sa plavima je potpisao ugovor na dve godine.