Superliga Srbije

Serafimović produžio ugovor sa Čukaričkim do 2028. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.09.2024 11:40
Vojin Serafiimović, prvotimac Čukaričkog FK Čukarički
Vojin Serafiimović, prvotimac Čukaričkog
Trojica igrača koji važe za talentovne izdanke Čukaričkog potpisala su nove ugovore sa klubom. Vojin Serafimović i Lazar Stojanović nastavljaju saradnju sa klubom do 2028, a Luka Đorđević do 2026. godine.
 
Serafimović je rođen 14. oktobra 2005. godine u Beogradu i igra na poziciji štopera. Na Banovom brdu je sedmu godinu, stigao je iz OFK Beograda. Prošao je mlađe kategorije belo-crnih, ujedno sa velikim uspehom nastupao za mlađe selekcije Srbije, između ostalog bio je član kadetske reprezentacije koja se pre dve godine plasirala u polufinale Evropskog prvenstva.
 
"Prezadovoljan sam zbog potpisa novog ugovora, ovo je samo još jedan znak da mi klub veruje. Mislim da je ovaj potpis došao u najboljem mogućem trenutku, posle dve uzastopne dobro odigrane utakmice. Zahvalan sam Upravi kluba, stručnom štabu i saigračima, zaista osećam podršku svih njih. Takođe, zbog svega ovoga imam i u sebe mnogo poverenja, stekao sam samopuzdanje i to mi mnogo znači. Posebno za poziciju na kojoj igram, već imam 18 nastupa za prvi tim, nije mala brojka za moje godine. Trudiću se da nastavim u istom ritmu, odnosno da budem još bolji. Igrama u klubu stigao sam i do debija za mladu reprezentaciju Srbije, a to je zaista jedinstven osećaj", rekao je Serafimović.