Superliga Srbije

Nemanja Krtolica, trener Vojvodine: Bićemo još bolji i jači u nastavku sezone!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2024 14:20
Nemanja Krtolica, novi trener Vojvodine MN Press
Nemanja Krtolica, novi trener Vojvodine

Uprava Novosađana sinoć je posle pobede Vojvodine (tek druge u sezoni) imenovala Nemanju Krtolicu za novog trenera belo-crvenih. 

Fudbaleri „stare dame“ na jesenjoj premijeri na "Karađorđu" savladali su Železničar rezultatom 2:0, a golove su postigli Petrović i Seri. Ipak, ono što može da raduje sve u Novom Sadu jeste igra, koja je bila daleko bolja nego u minulom periodu.

 

 

"Teška utakmica za nas, a svaka pobeda u ovom trenutku je za nas bila veliki imperativ o čemu smo već pričali. Dali smo rani gol, a onda smo uhvatili vazduh pa smo pred kraj prvog poluvremena došli do drugog gola. Između smo imali mnogo problema, jedno 10 do 15 minuta nismo postojali na terenu. U drugom poluvremenu smo činili sve da sačuvamo rezultat i drago mi je što smo pobedili jednu od najorganizovanijih ekipa u ligi ako ne računamo one najjače", rekao je Krtolica.

On je prokomentarisao i povredu Andrije Radulovića, koji je morao da napusti teren u prvom poluvremenu.

"Možda je bila i moja greška što je počeo utakmicu, ali od velike želje nisam želeo da mu se suprotstavim. On je kod tog prvog gola napao tu dubinu i pomogao nam da dobijemo utakmicu".

 

 

Trener Vojvodine ne krije da je na renoviranom terenu „Karađorđa“ daleko lakše i lepše da se igra.

"Iako je kiša padala skoro dva sata, znate kako je pre teren izgledao u takvim uslovima, a pogledajte sad, kao da se ništa nije desilo, teren je vrhunski. Za mene lično ova pobeda znači mnogo. Zamislite da je rezultat bio drugačiji, kako bismo se osetili mi, kako bi reagolvai navijači i klub, jednostavno, nama je svaka pobeda od velikog značaja. Nadam se da ćemo se podići i da ćemo biti bolji", zaključio je Krtolica.