Superliga Srbije

Igranje Lige šampiona na "Marakani" za mene je esencija fudbala: Vanja Drkušić sa nestrpljenjem očekuje meč protiv Benfike

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2024 12:15
Vanja Drkušić u dresu Crvene zvezde MN Press
Vanja Drkušić u dresu Crvene zvezde

Slovenački reprezentativac, Vanja Drkušić zadovoljan je nakon pobede Crvene zvezde protiv Napretka iz Kruševca i najavio da su on i njegovi siagrači spremni za meč Lige šampiona protiv Benfike.

Taj duel na programu je u četvrtak, 19. septembra uz prenso na kanalu TV Arena 1 Premium, a prema inormacijama iz Ljutice Bogdana tribine na tom susretu će biti prepune. 

"Ostvarili smo veoma važnu pobedu koja nam daje vetar u leđa za četvrtak i pmeč prvog kola Lige šampiona protiv benfike.  Napredak je kvalitetna ekipa, ali mi smo pokazali dobru igru i tokom 90 minuta konstantno napadali. Moglo je da bude i ubedljivije, ali se rival zaista dobro branio. Sve u svemu, srećni smo zbog pobede, i uzbuđeni pred ono što nas očekuje u Evropi", rekao je slovenački reprezentativac.

Drkušič je u izjavi za zvaničan sajt Crvene zvezde rekao i da je na utakmici protiv Napretka ispunio san koji je imao još kao dečak.

"Meni je igranje na Marakani bio dečački san, i presrećan sam i ponosan što sam to ostvario. Teško je rečima sve to opisati, ali se osećam perfektno. Sada kreću pripreme za utakmicu sa Benfikom, za koju se nadam da će Marakana biti ispunjena i da ćemo navijačima pružiti pravi spektakl", rekao je Drkušić i dodao:

"Čovek se brzo navikne na dobro. Zaista je tako, odlično su me dočekali saigrači, pomaže mi dosta i Timi koga znam iz reprezentacije, ali već sada sam sa svima stvorio dobar odnos. Sviđa mi se što smo izuzetno disciplinovan tim, što se tačno zna ko šta radi i što smo svi ujedinjeni oko uspeha kluba. Stručni štab je takođe sjajan, upijam savete i trudim se da što brže adaptiram sve ono što se traži od mene. Ponavljam, jedva čekam utakmicu sa Benfikom, znam kakvu će atmosferu da naprave naši navijači. Igrati Ligu šampiona u Zvezdinom dresu na Marakani je esencija fudbala za mene."