Superliga Srbije

Jovan Damjanović pred susret TSC-a i Tekstilca: Raduje me koncentracija i odnos igrača

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

14.09.2024 17:15
Jovan Damjanović MN Press
Jovan Damjanović

TSC u nedelju od 19.00 gostuje Tekstilcu u okviru osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Dan pred utakmicu očekivanja je izneo šef stručnog štaba Jovan Damjanović, koji je ekipu preuzeo pre dve nedelje i sada je pred njim zadatak da prekine niz od četiri poraza.

"Imamo dobar početak saradnje i raduje me odnos momaka na terenu i njihova koncentracija. Vidi se trud kojim smo brzo došli do toga da sprovode ono što se od njih traži. Iza nas je i intenzivna i kvalitetnu utakmica protiv Spartaka u kojoj smo mogli da procenimo šta smo uradili za samo tri dana, kao i šta možemo da očekujemo. Momci rade dobro i kvalitetno i očekujem da ćemo za vikend dobiti neku realniju sliku".

Damjanović ne planira da se žali na vremenske uslove i potencijalno loš teren.

"Vreme i uslovi su svima isti i jedino je bitno da mi budemo fokusirani i da radimo ono što treba. Još prvog dana u TSC-u, pred meč protiv Mladosti, video sam da momci žele da sprovode ono o čemu smo pričali mada nam se ta utakmica nije složila iako smo zaslužili više. Imali smo mnogo prilika i nismo se dali protivniku, a takvu utakmicu očekujem u nedelju. Želimo da se nametnemo i ostvarujemo dogovoreno i na taj način dođemo do rezultata".

Za kraj, osvrnuo se na zdravstveni bilten.

"Većina je zdrava, iako smo danas imali neke probleme sa temperaturama, ali to je promenljivo i uglavnom na sve možemo da računamo".

Podsetimo, TSC i Tekstilac su do sada osvojili po sedam bodova i nalaze se u plej-aut zoni.