Superliga Srbije

Tomislav Sivić pred Čukarički: Igrači i ja imamo dogovor, više niko ne nosi bodove iz Pazara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 20:15
Tomislav Sivić MN Press
Tomislav Sivić

Trener Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da će njegova ekipa morati da nadmaši sebe za pobedu nad Čukaričkim u predstojećoj utakmici osmog kola Superlige Srbije.

"Čukarički je izuzetna ekipa, koja skoro i da ne menja 'kostur'. To se oseća u njihovoj igri. Na moju sreću, bila je pauza i mogli smo da podignemo nivo po pitanju naših zadataka. Očekujemo dobru utakmicu, a imamo i dogovor, bodove iz Pazara više niko ne može da odnese", rekao je Sivić na konferenciji za novinare.

Novi Pazar i Čukarički igraju u nedelju od 17 časova. Posle postavljanja hibridne podloge, Pazarci će prvi put ove sezone biti domaćini na Gradskom stadionu.

"Dobar je osećaj doći iz lošijeg na bolje. Mnogo je bolje nego kad je obrnuto. Biće i to dodatna injekcija za nas. Fantastičan je teren. Prijaće svakom našem igraču posle dolaska s jednog terena koji je poslužio u jednom momentu i bio odličan. Podneo je Atletski stadion dosta tereta i postao malo težak za igranje", ocenio je Sivić.

Čukarički je drugi na tabeli sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na 12. mestu sa sedam i sigurno želi da se vrati na pobedničke staze.